Популярни снимки за

Всички снимки

ДОПИТВАНЕ ЗА ПЛЕНЕР В ЗЛАТОГРАД 27 И 28 МАЙ?

ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОПИТВАНЕ ЗА ПЛЕНЕР В ЗЛАТОГРАД ПРИМЕРНО НА 27 И 28 МАЙ???

Пускам предварително запитване до ВАС форумци - колко човека биха се вдигнали на пленерче до Златоград. Правя го защото местата са доста ограничени и аз смятам великденските празници да проуча къде как и какво може да се направи като сотида да си почина там. Мисля че няма нужда да уточнявам къде се намира родния град на Дельо Войвода... както и няма смисъл да уточнявам забележителностите, хората и самата природа ТАМ...

Под ограничени места засега примерно разбирайте около 30 места - просто незнам дали са открили новият хотел в старият им град.

ето и малко инфо за тези които немогат да зацепят за какво говоря http://www.eac-zlatograd.com/

предварително ще съм благодарен на хората които биха се записали

Редактирано от администратор , 06.05.2006 09:21:18

нека да съм първи които ще изрази готовност да се вдигне до Златоград
и веднага се записвам с 2 места за хотелчето

Редактирано от автора , 18.04.2006 20:58:26

Аз се записвам също.
Мен ме брой поне за двама
И аз идвам - две места записвам!
аз може ли да дойда???
AGISOFT, брой ни и нас за трима и скоро ще уточня дали няма да сме четирима
lamera, ти па егати въпроса зададе... Не се туткай да питаш, ами се записвай и това е.
И аз записвам за двама души. Надявам се нещо да не ни спъне в последния момент.
Махам ЛАМЕРА - избягвайте подобни шеги - правя си наистина сериозно допитване - срока за записване е до 27 Април - демек този четвъртък - местата са точно 35 броя !!! така че който се записал записал - съжалявам но всички хотели сапълни засега съм успял да запазя 2 хотела - в единия има 20 места а в другия 15 свободни.Ако се освободят още ще знам до четвъртъка. Просто такъв е сезона и всичко е пълно. Цените са по 15 лева на легло и в двата хотела.

ОКИ - дотук добре значи:

svetal - 2
35mm - 2
si111 - 2
balevski - 2
algaivel - 3 (+1)
loveforever - 2
аз и зузу - 2
Plam - 3
GQG - 1
stefo - 1
VoxGabrielli - 1
nasko_ - 1
jujata + sashmo - 2
ceco - 1
archangel - 1
i_ran - 2

дотук 29 бройки - засега са 8 свободните места - утре 25.04 - ще ви пусна снимки на хотелите и стаите

Редактирано от автора , 25.04.2006 08:30:58

Plam - 3ма
Давай и а мен ми е интересно!
Ама аз ще идвам с едно гадже!!!

Редактирано от автора , 20.04.2006 21:02:37

AGISOFT,мен ме пиши 1(+1).
И аз съм навит . За място : ако няма -> имам си палатка и мога да другарувам с Кучетата :))
Още един навит!
Вероятно и аз ще дойда,но все пак има още доста време
има ли срок за записване?
хихи - що ламера 2ма души сте го писали бре?

хихи - аз само питах дали може да дойда. Не зная дали ще дойда
Освен ако не давате хубави девойки за през ноща :)
Ще дойда ... не е за изпускане това
и аз съм ЗА с двете ръце ...двете леви естествено

Редактирано от автора , 21.04.2006 20:35:34

lamera, човека прави сериозно запитване. Други хора го приемат също на сериозно и се записват. Имаш три спама, които не са духовити даже!!! Първия е глупав въпрос, чийто отговор не те интересува, както се оказва във втория ти пост, също безсмислен... А хубавите момичета, тук ги снима, който може, за през ноща не ги дават!!! Да си видял червен фенер?
Или отново жадуваш за внимание?!?!?! Хубави снимки правиш, ако го заслужиш, ще го получиш така и така. Тук темата е, не твоята персона, а Златоград!!!
После се чудите, защо трият теми, ами четете глупостите и безсмисленото спамене в тях и ще се досетите!!!!
Аз идвам със Сачмо -2бр.
ааа и още нещо - след като поговирхме няколко човека относно ТОВА допитване - възникм=на следната дилема:
Дали пък да не се тръгне още от петъка, защото все пак Златоград се намира на около 4-5 часа от София, независимо че километрите са около 300км. Как мислите - дали да не се тръгне още на 26ти МАЙ- За тези които са съгласни да ПИШАТ
i az idvam
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола