Популярни снимки за

Всички снимки

Проекто програма за фото пленер Шумен

29 04 12.00ч. Начало! Среща пред Мадарския конник
13.00 настаняване в хотел Кирека!13.30 обяд.

Редактирано от администратор , 22.04.2006 09:16:22

15.00 качване до Мадарското плато. Има два маршрута с изненади и снимкииии до 19.00. 19.30 вечеря в ресторант Кирека презентация от Никон Все още не са обявили каква! Ще ги глобявам!
30 04 закуска до 10.00. 10.00 тръгване за Плиска и снимки до 12.00.
12.00 Тръгване за гр. Шумен. 13.00 обяд в механа във възрожденски комплекс Шумен.Снимане из града! 15.00 снимки на паметник 1300г. Б-я Шуменско плато, Шуменска крелост!
19.00 вечеря в хотел Кирека. Презентация Никон Пак не са казали каква???
1 05 10.00 отпътуване за гр. Преслав и снимки на втората българска столица. След обяд, отпътуване!

Чакам мнения!!!
Добра последователност
Много се надявам да имам бройка на AF-S VR DX Zoom-Nikkor 18-200mm f/3.5-5.6 G IF-ED за да бъде демонстриран на пленера.

Редактирано от автора , 19.04.2006 14:19:13

хубава програма .ама стига с тез презентации на Никон. В Костинец Никон в Шумен Никон нещо множко ми идва
svetal: Ами Канон са бедна фирма и нямат пари за презентации.....
Vadin щом казваш,ама има и други богати фирми
Svetal, не предизвиквай съдбата за да не дойдат Samsung например;)
35mm.Аз се записвам първи за обектива,с тяло и с карта нямам проблем,само да се докопам до обективчето:)
Нещо по програмата ще казвате ли???
Супер програма! Внимавай с кръчмите и бързината на обслужване там! На обед може и с банички да минем, но да има време за снимане!
И за модерките пак да кажа!
Струва ми се, че тръгването за Шуменското плато - 15 ч. е твърде късно. Ще има ли време за скалните манастири или те отпадат от програмата? Подкрепям VoxGabrieli - стига с тия механи, по-добре по нещо на път, отколкото 2 часа обяд, вечерта е за маса!
Ние вероятно ще пристигнем следобед, така че ще се търсим на място. Гледайте да не си изключите мобилните телефони.
Podkrepiam VoxGabrieli i Lina iskam pove4e vreme za snimki !!!! Kra4mi ima navsiakade osven tova ne idvame tam samo da iadem
С риск да си навлека гнева на много хора и аз подкрепям да пропускаме обедните кръчми. Мисля, че всеки би могъл да си вземе по нещо сухо за ядене, което да се хапнр някъде по пътялично аз го намирам за по-приятно и романтично, а и нали все пак вечерите ще сядаме в заведение. Така ще можем да видим повече от хубостите на района и да снимаме повече.
Твърдо подкпепям идеята да пропуснем обедните кръчми.Можем да компенсираме във вечерните.Колкото повече време за снимки и колкото повече места посетим,толкова по-добре.
Подкрепям идеята за сухата храна , но нищо друго сухо
Мога да подготвя заведение, където обядът ще бъде сервиран бързо!!! Но ако се мине на вариант без хранене на обяд, а някой искат все пак да обядват в заведение, то това ще стане спонтанно и ще загубим повече време! Така, че или организиран бърз обяд в предварително ангажирано заведение или нищо! Решавойте, после не искам да виждам нацупени физиономии!!!
мммммм - педлагам по една войнишка МЕШКА на човек както следва - 2 броя русенско варено, няколко филийки хлебец, нож вилица, чиста якичка, една каска и .... партенкииии
Хляба може да го пропуснеш в моята мешка:)
Аз до тук не забелязах някой да подкрепи обяда в заведение
И аз!
аз подкрепям обеда в заведения нормално е като пътуваш 4-5 часа да седнеш да обядваш и да си починеш нормално
Първия ден - да, но следващите няма да пътуваш толкова.
GQG, не разбрах за скалните манастири, питах те, но нищо не казваш?
lina Необходими са минимум 4 часа ходене пеша из планината!!! Ако хората се навият щи ви заведа до някоя килия! Мисля, че това го знаеш от времето когато се бяхте навили да идвате в Шумен с Гала, Архангел и Йордан Русев!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола