За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
...относно връзките "Фото галерии" и "Фото конкурси" от началната страница.(Сега отвеждат към "Най-новите репортажи")
Вероятно админът има основание за тази промяна,но лично на мен ли липсват-мисля,че беше удобно да се видят назад всички снимки,хронологично подредени,вместо да се обикаля по галериите отделно.
Някой друг също бе отворил дума за това наскоро,но не можах да намеря темата,съжалявам!
Вероятно админът има основание за тази промяна,но лично на мен ли липсват-мисля,че беше удобно да се видят назад всички снимки,хронологично подредени,вместо да се обикаля по галериите отделно.
Някой друг също бе отворил дума за това наскоро,но не можах да намеря темата,съжалявам!
Редактирано от администратор , 04.05.2006 07:21:50
Явно не съм се справил много добре.
Има си ги и сега - най-отгоре, просто не си ги забелязала
Същото положение е и при снимките в конкурсите.
Редактирано от администратор , 21.04.2006 08:48:33
Джордан, там са си. Обаче трябва да натиснеш горе вдясно върху оранжевото където пише сортиране по ДАТА.
Здравей мисля,че ти беше отговорено и за да не продължът хората да си пишат по други въпроси ще я заключа надявам се да не те притеснява това.
Така мисля,че и другите,които още не са се ориентирали ще виждат тази полезна тема без да се напрягат да четат Спам.
С поздрави админ2.
Така мисля,че и другите,които още не са се ориентирали ще виждат тази полезна тема без да се напрягат да четат Спам.
С поздрави админ2.
Редактирано от администратор , 21.04.2006 12:17:28
За да коментирате, моля, влезте в профила си!