Популярни снимки за

Всички снимки

Къде да проява диапозитив в София

Дайте ми идея къде мога да проява диапозитив в София...
Почти навсякаде.Ако нямат машина в ателието,взимат ти филма и го носят в друго от тяхната верига където има такава машина,но това не ти го казват.Разликата е 1 лв. за разнасянето. Най-добре ще ти го проявят в Кодак срещу операта на Раковска.Цената е 6,40 лв. Иначе на другите места е 5 лв.(6 лв. ако ще го носят в друго ателие).Там можеш(на Раковска) да поискаш пуш и други екстри.И през цялото време ако ти се струва че изцяло те разбират какво искаш от тях,знай че наистина е така.
Най-добре на "Раковски", срещу операта. Там проявяват на ръка.
Сругите две места са на "Шипка" 12 и на "Витоша" 80, до центаралата ма М-тел, но по ред причини не смея да ги препоръчам с чиста съвест.
Благодаря ви 35mmи borovinka

Ще ида на Раковски значи... Обаждах се във Фуджи, но оттам ми казаха, че не проявяват по този процес. Странно ми се стори, щото са представители, а филма ми е Фуджи и би трябвало поне те да могат да си поддържат марката.
Още вднъж - Благодаря!
Търсенето на тази услуга напоследък е доста малко, а организацията на съответните лабораторни процеси в промишлен мащаб е свързана с инвестиции, които в случая не са оправдани. Повечето активно снимащи слайдисти проявяват сами филмите си, ползвайки ръчни процесори от типа на "JOBO".
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола