Популярни снимки за

Всички снимки

Я кажете сега, кой какъв RAW конвертор ползва ?

Я да видим кой с какво конвертира ?

Редактирано от администратор , 26.10.2007 14:09:30

конвертора на фотошоп cs2
Снимам само в JPEG
Малииии . . .
Не снимате ли в RAW формат ?!
borovinka, прекалено тромав формат за обикновенните ми снимки. Като почнат да купуват кадри за билбордовеееее.....ееееех работата ще е друга
Тия, които снимат в RAW - нe си признават щото или нямат време да обработят сниманото или не го правят добре
Кво е тва рау? Ни се яде ни се пие
За макро-то май си струва
Plam
Честно казано снимам често в роу,и конвертирам файловете с plug in добавен към фотошоп цс2.
От доста време вече снимам само в RAW, отваря си го Фотошопът, CS2, като прави автоматични предложения по основните настройки, но повечето се налага да ги изключвам и си ги нагласявам както ми харесва. Малко се учудвам, че колегите не го използват непрекъснато, защото настройката на цветната температура става като хората само от RAW-то, или поне аз не знам начин след това вътре в Шопа да можеш да настройваш по същия начин.
Konwertor-a na "Nikon View" zasega ... daje ne sym se zamisljal za kachestvoto. Drugiq variant (kojto po ne mi haresva, shtoto ponjakoga byrka cvetove) e pluggin za RAW format za GIMP. (po princip polzvam za redaktori predimno GIMP i ponjakoga PhotoFiltre)
срам ме е ма много... голем празъ
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола