Популярни снимки за

Всички снимки

Момчета и момичета, въпрос за зарядно!

Ситуацията е следната... Вече съм горд собственик на Никон д50 Тия дни ще пристигне от Щатите. Проблема, обаче е, че зарядното е на 110В. Има ли тук някакви адаптори? Как мога да го включа на 220В. Става дума за зарядно за литиево-йонна батерия, което изключва закупуването на ново тук. Скъпичко ще ми излезе...
Благодаря на тези, които ще ми отговорят!
Защо мислиш, че ще е САМО на 110, всичко, което съм взимал от там си е било с комбинирано зарядно
Админ-а е прав.Обикновенно тези уреди работят с всичко между 110-250V,50/60Hz.Зарядно за D50 обаче не е толкова скъпо-74 лв е.

Редактирано от автора , 11.05.2006 09:34:27

Ами не знам... брат ми нищо не каза, само че го е купил... Дано да е комбинирано. Благодаря ви! Като пристигне ще гледам тогава. Стискайте палци да дойде невредим, че няма да пътува с ръчен багаж и мен вече треска ме тресе как ще се опакова и пренесе
Много те моля, кажи като дойде какво пише след MADE IN.. и за колко долара го е взел брат ти. Да сравним, че ми е безкрайно интересно!!!
Accept, кое колко долара е? Апарата или зарядното? Утре взимам апарата, вече тук и в понеделник ще кажа. За пари - 750$ апарата с китов обектив 18-55 мм + чанта + 1 ГБ Лексар. Взехме го от B&H, там има цени и на самото зарядно... ама добавай и 8% ДДС
Зарадните устройства от този тип работят с всички напрежения в диапазона 100 - 240 V.
Accept, made in Тайланд.. и тялото и обектива... Има меню на руски даже
borovinka, благодаря за отговора. Дойде зарядното и зареждах вече батерията... Не е ли малко 2 часа, в смисъл, че тоя бърз заряд е зле за самата батерия... ама може пък като е литиево-йонна да няма проблем... Не пишеше нищо и за първото зареждане. Тя си е била заредена още в магазина. Аз изчаках да се разреди изцяло първия път...
Li-Ion батериите се зареждат бързо, за час и половина - два. Всичко е ОК.
Благодаря.
Благодаря на всички, които ми отговориха!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола