За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Откакто се премести сайта и опцията с автоматичния вход в профила изчезна. То си я има де, но не действа. Отправям гореща молба към админския състав ако може тази благинка да се поправи, защото е много неудобно и досадно да трябва непрекъснато да минавам през входа.
tq i predi ne deistvashe pri men
Е, поне дано отговор да има
и при мен е тъй
Все още се надявам някой да ни чуе или по-точно види
Бройте още един в групата
Е при мен че няма автоматичен вход, няма, но за тая сметка има автоматичен изход (за 20-30 мин ако го оставя) ... пак е нещо
Изтрийте кукитата - най-вероятно Ви помнят стария хост а сайта не е там :)
Ей сега ще го пробвам.
Откъде да ги изтрия , че съм малко индианец ?
Re: Vladimir 666:
Ако си с Мозила
Tools-Options-Privacy-Cookies-Clear Cookies Now
Ако си с IE
Tools-Options-General-Delete Cookies
...
ако си с друг браузър - търси нещо подобно ;)
Ако си с Мозила
Tools-Options-Privacy-Cookies-Clear Cookies Now
Ако си с IE
Tools-Options-General-Delete Cookies
...
ако си с друг браузър - търси нещо подобно ;)
Редактирано от автора , 16.05.2006 11:48:04
От вчера правя опити, но резултат няма. На няколко пъти махах кукитата, но на практика както беше писал някой по-горе всичко трае 20-30 минути
Е, определено не мога да изкажа колко съм доволна. Днес с много приятна изненада установих, че функцията за автоматичен вход отново работи и това е супер.
Специални благодарности към админския състав!
Специални благодарности към админския състав!
Да, и при мене се оправи
Дааа, автоматичния изход отдавна ме мъчи
Няма кукита, няма мукита, през 10 мин. съм аут
Няма кукита, няма мукита, през 10 мин. съм аут
Може да е нещо временно, но за момента не може да се разглеждат снимките във фотогалерии нито по дата, нито на друг принцип. Не съм влизала в сайта от 2-3 дни и неможах да прегледам повече от снимките за деня. При конкурсите всичко според мен си е наред.
не знам за авто-входа но авто-изхода започна да ме нервира!
daite link na kakvo ste kliknali kogato se slu4va za da proverim :)
Това за което писах беше за онзи ден - 31.07. От вчера всичко е о'к, Благодаря!
Бях вметнала вчера, че за снимките от изложбата в Шумен вече не може да се гласува. За тези, които са били качвани в някоя от галериите както и да е, но за тези от конкурсите ми се вижда нередно или поне нека да е по желание на автора( дали да останат към конкурса или към пленера), защото когато са били линквани към пленера никой не е имал на предвид, че така, ще се получи.
Бях вметнала вчера, че за снимките от изложбата в Шумен вече не може да се гласува. За тези, които са били качвани в някоя от галериите както и да е, но за тези от конкурсите ми се вижда нередно или поне нека да е по желание на автора( дали да останат към конкурса или към пленера), защото когато са били линквани към пленера никой не е имал на предвид, че така, ще се получи.
Редактирано от автора , 02.08.2006 22:39:29
ako ima6 niakoia v konkurs ia ka4i vtori pat i 6te im razmenia mestata ama mi pi6i na maila s link kam slu4aia
Не е така. Проблема е, когато отваряме линковете от темата във форума не дава да се гласува и коментира все едно си анонимен. Ако отвориш обаче същата снимка от албума всичко си е ок.
Между другото токущо не сменихте ли някои шрифтове?
Между другото токущо не сменихте ли някои шрифтове?
Не е въпрос за някоя снимка, аз дори за моите не помня коя къде съм я качвала.
Мисълта ми е, че след свършен факт нещата са някак убъркани. И повече иде реч не за пленера в Шумен а по принцип. Например ако има отделен рездел за качване "пленери" и направо там да се уплоудват снимките от авторите хем ще е по-просто, хем се избягват недоразуменията.
Мисълта ми е, че след свършен факт нещата са някак убъркани. И повече иде реч не за пленера в Шумен а по принцип. Например ако има отделен рездел за качване "пленери" и направо там да се уплоудват снимките от авторите хем ще е по-просто, хем се избягват недоразуменията.
Не е въпрос за някоя снимка, аз дори за моите не помня коя къде съм я качвала.
А това за какво е според теб
http://www.4coolpics.com/album.php?gal=47
http://www.4coolpics.com/album.php?gal=47
Ами добре, но до сега никъде не е казвано, че снимките от пленерите е редно да се качват в клубната галерия. Даже е имало указания от типа - качват се в галерия или конкурс по избор и само се указва в заглавието или данните че участват в пленера.
Поне аз клуб "Кулпикс" го разбирам като място където поставяме купонджийските снимки от сбирките, а също така и интересни снимки на членове на клуба.
Така сега и конкретен въпрос - как се ще процедира например с Еленския пленер:
- да качваме снимките отново в клубната галерия и да ги линкваме след това ? (абсурда в случея е че за една и съща снимка ще има различни коментари и гласове, което нелепо)
- да ги "прежалим" като участващи в някой конкурс или галерия?
- да не участваме в пленера?
- или просто това, че снимките участват в пленера няма да пречи на гласуването и коментарите, още повече, че тези гласове нямат отношение към самия пленер.
Поне аз клуб "Кулпикс" го разбирам като място където поставяме купонджийските снимки от сбирките, а също така и интересни снимки на членове на клуба.
Така сега и конкретен въпрос - как се ще процедира например с Еленския пленер:
- да качваме снимките отново в клубната галерия и да ги линкваме след това ? (абсурда в случея е че за една и съща снимка ще има различни коментари и гласове, което нелепо)
- да ги "прежалим" като участващи в някой конкурс или галерия?
- да не участваме в пленера?
- или просто това, че снимките участват в пленера няма да пречи на гласуването и коментарите, още повече, че тези гласове нямат отношение към самия пленер.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!