Популярни снимки за

Всички снимки

Брестовица – мини фото пленер 20-21 Май

По идея спонтанно зародила се последния четвъртък bass и VoxGabrieli каним на мини пленер в село Брестовица - на 12 км южно от Пловдив. bass няма много често добрата възможност да се прибере в България за повечеко време, така че решихме да се възползваме от случая и да поканим всички ви на 20 и 21 Май там, където и двамата ще бъдем домакини!

За снимане:

Природни гледки – селото се намира на първите възвишения на Родопите. Има хубави места за снимане от там. Там където ще се спи - на 12 км нагоре в планината е местността Бряновщица и съседната и Лещенско. От там се отварят чудесни гледки за пейзажи към планината и към Пловдив и цялата Тракийска равнина.

Винарски край – лозя и изби дал Господ!

Автентичен музикален фолклор – и музиканти дал Господ по тия земи!

Старини от римско и турско време.

Спането - срещу 8 лева на легло ни се предоставя леглова база на бивш и наскоро преустроен пионерски лагер там. Стаи от по 2 и по 3 легла, топла вода, помещение, където да се съберем за вечерта. Ще ни се спретне скара там - ще трябва да потвърдим колко човека ще сме за целта, за да ни се приготви цър-пъра.

Ще помоля някого (Динко! :) ) да помисли за музикално оформление там, но не си забравяйте китарите!

Това е. Нека записването започне сега, като знаете, че последен срок за това е четвъртък вечер, за да може да ни се приготви горе летовището!

Редактирано от администратор , 21.05.2006 10:48:34

Да добавя - за ядене различно от скарата, както и за пиенето ще трябва да се погрижим сами! Не намирам този вариант за лош!
Айде при Bassa и Voxа да си направим скариджоса!
da ne zabravite da minete prez vinarnata tam
http://www.todoroff-wines.com/new2/index2.htm

Редактирано от автора , 15.05.2006 11:09:16

а, записвам се!!!
ех...
и от мене ЕХ.... тогава сме в РЕМОНТ на офиса
Там сме
мда и аз
bass ни моли да сме „на мегданя!“ :) в 11:30 в събота, щото ни е приготвил изненада за 12:00 точно – ще падне снимане!

За пътуващите от София с коли това означава твърдо тръгване в 9:30 от Ал. Невски или Орлов мост!

Хайде и пловдивчани да не се помайват!

Редактирано от автора , 16.05.2006 11:20:39

някой да има две свободни места в колата?
Voxe, e bravos... tochno kogato me nqma...
Супер! Утре ще потвърдя дали идвам.
Кога е крайния срок за потвърждаване?
най-вероятно ще дойда в събота без преспиване
Идвам с преспиване и уливане .
А с кого ще се преспива , та да се подготвя ?
Много ви блазе и да си изкарате готино
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=3694412f0e1e66198531fecabd0d0f4f&city=&plz=&grid=batlas2&maxnearest=5&nType=2&oName=&oType=1&Map8_5.x=198&Map8_5.y=182

Това е най-подробната карта в bgmaps.com. Ако намеря по-детайлна ще я пусна тук, но помгайте и вие!: )

35mm, Четвъртък вечер е добре, макар да си мисля, че никого няма да върнем!
Бас, Вокси - на 25 сме абитуриенти
За огромно наше съжаление ще пропуснем
Последни "Радини вълнения"
Пожелевам незабравимо преживяване и чакам много снимки
.. ' Stegnete ' se , Kolegi .. tuk po na6iya kray - nema
'labavo' .. sqbota- nedelya , 'pe4kata 6a e na 6est' koyto go nyama .. 6te da razbere , za kvo e stavalo
DUMA Pozdravi na Vsi4ki!!
И аз искам да се запиша двама сме.Ние ще тръгнем от Пазарджик само да уточним как се казва мястото където ще се преспива и къде точно ще е срещата в пловдив.

Редактирано от автора , 17.05.2006 20:28:57

Смятам да се включа еднодневно т.е. завръщане вечерта в София. Ако някой иска да се присъедини имам три (преко сили четири) места в колата. В Пловдив ли ще има среща? А селото лесно ли се намира = да не отиде времето за път в търсене на правилния такъв?
dexter, лесно се намира - в Петък ще пусна обяснение за идващите от София и Пазарджик!
За съжаление, и аз съм за еднодневно - в събота само ...
Нас ни бройте трима с преспиване. Само, че ще дойдем малко по-късно в събота
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола