Популярни снимки за

Всички снимки

Търся поляризационен филтър за Panasonic FZ30

ot Plovdiv sum.
...za ulesnenie na otgovarq6tite
zelda, за улеснение филтара който ти трябва мисля че е 55 mm резба утчни линеен или циркулационен
mersi.no ottuk natatuk pak ne sum naqsno-preimu6testva i nedostatuzi...
Зелда, много е полезно понякога да се прочита по нещо.
1. Кажи колко ти е диаметъра на обектива.
2. По всяка вероятност ти трябва циркулярен. Линейния е за обективи с ръчен фокус, циркулярния (кръгов) за обективи с автофокус.
3. Продават се по фото магазините. Важно е да знаеш колко да компенсираш експозицията. Успех!
1.poso4ih markata aparat kato orientazia za diametura na obektiva(55mm).
Posle po katalozite ima tolkova vidove poqlrizazionen filtur -po-skoro tursq mnenie kakvo da izbera.Tova 4e 4eta ne mi pomaga da se spra na ne6to-pitam za da 4uq mnenie ot hora koito sa naqsno ot praktikata!
A ako nqkoj ot grada na mqsto moje da mi obqsni,o6te po-dobre.

Редактирано от автора , 28.05.2006 13:18:53

Зелда, до колкото знам Tiffen правят много добри филтри също и Hoya.

Редактирано от автора , 28.05.2006 19:04:57

.. utre 6te mrqdna iz magazinite.. ima6 'armagan' ot mene.. day mi nyakoy i drug den da se ogledam..
golqmo mersaj!!! i na joro su6to.
И как марка и модел на апарат ще е показателна за диаметър на обектив!? Наистина сапунерка, ама все пак има някакъв ред!
По каталозите има всичко на всичко 2 вида поляризационни филтри - линейни и циркулярни. За други не съм чувал, а и брат ми, който завърши физика в Берлинския университет почти с отличие, също не се сети. Посочвам го, защото дипломната му работа беше свързана с оптиката.
Ако питаш за качествени филтри, нищо от изброеното по-горе не ти трябва.
ami jorostam naprimer mi poso4i 2 marki polqrizazionen filtur-su6to ot aparata se orientira za diametura na obektiva...ne znam za diplomata na brat ti a ti si aroganten i nekompetenten
Красива жена с характер- блян, фантазия, солта на живота!!!
vij v www.photopavilon.com, az dneska ot tam si porycah prehodnik
Това са филтрите, които са подходящи са Вас:
http://photopavilion.com/product.php?id=216
http://photopavilion.com/product.php?id=275
Хората предлагат доставка до всяко едно населено място.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола