За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Необяснимо тъпо е да се ограничават снимките в тези жалки размери!
Нали се сещате че сайта става изцяло аматъорски по този начин!
200 кб. - как може нещо качествено да се побере в тези 0.2 мб.
Помислете господа администратори, и ако толкова Ви е проблем големината на ъплоудваните снимки, дайте да Ви даваме по 1.50 а не по левче!
Извинявам се за резкия тон, но надявам се сериозно да се замислите върху ограничението, което сами налагате на сайта , в стремежа му да бъде един наистина страхотен сайт!
Валентин Георгиев!
Нали се сещате че сайта става изцяло аматъорски по този начин!
200 кб. - как може нещо качествено да се побере в тези 0.2 мб.
Помислете господа администратори, и ако толкова Ви е проблем големината на ъплоудваните снимки, дайте да Ви даваме по 1.50 а не по левче!
Извинявам се за резкия тон, но надявам се сериозно да се замислите върху ограничението, което сами налагате на сайта , в стремежа му да бъде един наистина страхотен сайт!
Валентин Георгиев!
"Нали се сещате че сайта става изцяло аматъорски по този начин"
извинявам се но това което си написал е пълна глупост
с уважение Светлин Александров
Че,в кой друг сайт можеш да качаш повече от 200кб,а?
Единствено в този български сайт,поне аз не съм чувал за други.
А да ти кажа честно един кадър като е качествен не му са необходими дори и 200кб,за да е напълно детайлен и красив.
Вервай ми кбайтите не правят добрата снимка!
Единствено в този български сайт,поне аз не съм чувал за други.
А да ти кажа честно един кадър като е качествен не му са необходими дори и 200кб,за да е напълно детайлен и красив.
Вервай ми кбайтите не правят добрата снимка!
Единствено в този сайт можеш да качваш до 200кб имах предевид
А bat_Valio мисля че преди да говориш големи приказки имаш нужда да прочетеш това
http://www.4coolpics.com/article.php?id=9,защото гледам 200кб не ти стигат а снимките ти са 30,40 и 70 кб
http://www.4coolpics.com/article.php?id=9,защото гледам 200кб не ти стигат а снимките ти са 30,40 и 70 кб
Тъй като имате снимки в галерия "Избрано", максимално допустимите размери на снимката, която може да ъплоудвате са увеличени до 800 пиксела и 200КВ.
Това как го разбирате, господин "умнико"!!!
Колкото до теб Наско, снимките не са ми по 30,40 и 70 кб., защото аз знам колко са преди да ги ъплоудна!
И не ми излизайте с тия статии! Който казва че големината на един файл, не е от значение за неговото качестжо, явно е пил една повече от колкото може да носи!
Оставям на Вас последната реплика! Не мисля да влизам в спорове!
В крайна сметка тук съм да се забавлявам, но явно някой се мислят за "професионалисти" но ми се иска да ги видя какви снимки ще направят с апаратче от рода на моето, а не със техника за 2000 лева!
Усещате ли намека! ;)
Бъдете щастливи, не исках да обидя никой, но нали живеем в демократична държава!
Казах каквото имам да казвам!
Това как го разбирате, господин "умнико"!!!
Колкото до теб Наско, снимките не са ми по 30,40 и 70 кб., защото аз знам колко са преди да ги ъплоудна!
И не ми излизайте с тия статии! Който казва че големината на един файл, не е от значение за неговото качестжо, явно е пил една повече от колкото може да носи!
Оставям на Вас последната реплика! Не мисля да влизам в спорове!
В крайна сметка тук съм да се забавлявам, но явно някой се мислят за "професионалисти" но ми се иска да ги видя какви снимки ще направят с апаратче от рода на моето, а не със техника за 2000 лева!
Усещате ли намека! ;)
Бъдете щастливи, не исках да обидя никой, но нали живеем в демократична държава!
Казах каквото имам да казвам!
bat_Valio,
taka i ne razbrah kakvo iskash da kajesh
taka i ne razbrah kakvo iskash da kajesh
Козмо, тук е нужно мъдрост (за да разбереш)
бат_Вальо
Дори и със сапунчица като 2 мегапикселно ДЕЙЗИ - снимките не си влошават качеството с 200 кб размер. Тъй като незнам с какво снимаш мога само да предполагам приблизителните размери на снимките ти както и разделителната им способност около 72dpi. Напртави ги първо на 240 dpi и след това направи пикселите 800.
Айде ше черпиш
Дори и със сапунчица като 2 мегапикселно ДЕЙЗИ - снимките не си влошават качеството с 200 кб размер. Тъй като незнам с какво снимаш мога само да предполагам приблизителните размери на снимките ти както и разделителната им способност около 72dpi. Напртави ги първо на 240 dpi и след това направи пикселите 800.
Айде ше черпиш
Imash 2 litra boza ot men!
бат_Вальо:
Стига бе - 2 литра и то боза ...... имам слаб стомах - само ако е ферментирала няма проблем
Стига бе - 2 литра и то боза ...... имам слаб стомах - само ако е ферментирала няма проблем
До AGISOFT. Да бе да за ДЕЙЗИ не съм съгласен. Аз лично съм пробвал с някои снимки правени на 1600 по 1200 и като им смъкна рез. само стават на боза.... ма аниче 200к са достъчни за една снимка с качествена компресия и добро качество..
Аз пък от едно време насам умишлено не качвам снимки над 700 пиксела и повече от 140 К. Защо да улеснявам тия дето безвъзмездно се обслужват с наши снимки
За да коментирате, моля, влезте в профила си!