Популярни снимки за

Всички снимки

Идея за популяризиране на сайта !!!

Вчера докато обикаляхме с колите ми хрумна идеята как ще популяризираме нашия любим сайт. Може да напражим лепенки на магнитна гума с размери около 60/25 см. които да си лепим на вратите на колите и като обикаламе така по една камара коли и на всяка пише http://4coolpics.com няма начин който го види да не изтича в най-близкия интернет клуб или в къщи да види за какво става на въпрос. Мен лично би ме впечатлило много това ако го видя някъде. А май се сещам и кой може да ги направи :)
Вие какво ще кажете ???
Супер!
ДАВАЙ СМЕЛО
А Админа какво ще каже ???
Добре, ама как стои въпроса с КАТ?
Tе са магнитни и се свалят с едно дърпане така че ако кажат нещо ние ще им отговорим " ами добре ето махаме ги " и ги отлепваме до след 5 мин когато пак ще ги залепим :) Тва го видях на една тестова кола на която пишеше TEST CAR !!! А полицаите нищо не казаха ? А мога и да попитам имам приятели в кат :)
OK, провери и ще го обсъдим д четвъртък
Ще бъде още по-голям джангър. Ако е възможно подкрепям с няколко ръце
по ефтино ше излезе с каноколит
AGISOFT moje i s POXIPOL :)
аз не смятам, че ще имате проблеми с КАТ, стига да не решите да ги лепите върху регистрационните номера на автомобилите ...минибусите и такситата правят реклама срещу заплащане дори на най-различни фирми и продукти...така че производството на лепенките може да започне сега
Както всичко, и това с КАТ е разтегливо понятие, по принцип не може да имаш рекламни лепенки и сякакви подобни по МПС-то без разрешение :))), но не мисла че ще има проблем. И преди се е случвало, махаш лепенките и няма проблем.
Neka primerno kozmo da dade oferta za izrabotvane na lepenkite :)
Стикер от PVC фолио

Стикер от PVC фолио

Стикер от PVC фолио

Сенник за автомобил - PVC фолио

Редактирано от автора , 30.05.2006 14:35:54

И това е чудесна идея :) Но ти можеш ли да намериш листове от гумен магнит ??? а като си купя нова кола ще си сложа стикер като този предпоследния -BG
Не мисля, че магнитните стикери са добър вариант за този тип реклама. Като начало ще излезе в пъти по-скъпо от фолиото а и всеки може да ги свали с минимално усилие.
На мен ми харесват първите два
Идеята за подвижната реклама е добра. Гарантирано ще го популяризираме дори и в средите на КАТ Иначе можем да пребоядисаме 1 трамвай и да го облепим по наш вкус също и да направим парашути www.4coolpics.com А за KOZMO : Според мен пред coolpics.com е добре да има WWW , зглежда по завършено
То в фолиото няма лошо само дето ще трябва да се абонираш в КАТ.
www - absolutno bezmisleno e da se pishe, samo shte namali razmera na syshtestveniq nadpis.
Освен ако не го направиш "декоративно" - в сърчица например!
Giox, ne vijdam kakva e razlikata m/u magnitnoto i obiknovennoto folio v aspekta koito iztykvash. Ako ednoto e problem to i drugoto e syshtiq dert.
Нещо такова:
идеята за магнитно фолио е за да може да се махне ако КАТ направят проблем и после пак да се сложи. И дори след като се приберем да може пак да се махне от колите защото не съм сигурен че всеки иска да има толко голяма лепенка на колата си докато се вози из улиците на софия и не само . Целта е и дори, фолиото да се съхранява в един от нас който е най-редовен по пленерите (админа например), и като се съберат колите той да раздаде на всеки да си сложи, и след края на пленера да му се върнат и така лепенките стават за многократно ползване . А начина на правене е като се изреже фолиото след това се прави пак лепенка от PVC фолио което се залепва от горе на магнитното !!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола