За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Според мен идеята за сенници за предния прозорец е най добра , хем откъм цена , хем от практичност !!!
Ако искате да популязирате сайта - бъдете то толерантни и гостопримени към новодошлите. Така ще има по-голямо КПД - повече хора ще се задържат в сайта вместо да се регистрират и после да напускат.
Elena q dai primer za netolerantno i negostopriemno otnoshenie kum nqkoi novodoshal (koito oba4e ne si e zaslujil gorespomenatoto otnoshenie ) ??
давам: http://www.4coolpics.com/forum.php?c=1&t=9256&p=9381
Редактирано от автора , 02.06.2006 16:26:11
Елена мрън мрън
Снимай и се забавлявай
Снимай и се забавлявай
dexter: това и правя :) и давам съвети
Ако не може по колите, качвайте си ги по колелата (мисля, че КАТ няма да има много против) ;)) А пък и не всички имат коли все пак (наша милост например :))
Може да популаризирате сайта и като ползвате някой райтърски техники - отпечатвате на залепваща хартия (не знам дали точно така се нарича, ама мисля, че разбирате за какво става дума) и след това където минавате - лепвате (по стълбовете на улични лампи, по кощчета, по градския транспорт, като естествено внимавате да не ви види някой ;)) Ако пък на някой му се занимава може и със спрей да пробва, ама не мисля :))
Може идеята да се доста тъпа, но реших да я споделя :))
А относно отношението с новите хора в сайта - аз лично за сега оплаквания нямам към отношението към мен (да чукна на дърво) и отношението на другите хора към мен ме подтиква да остана тук (поне за сега ;)) Само искам от време на време по някой съвет (и критика ще преживея :)), защото аз не мога да снимам, от доста скоро се заминавам с това и искам да се науча да правя хубави снимки, ненуждаещи се от фотошоп, корел фотопейнт и други такива програми (които не използвам и не искам да използвам).
:)
Може да популаризирате сайта и като ползвате някой райтърски техники - отпечатвате на залепваща хартия (не знам дали точно така се нарича, ама мисля, че разбирате за какво става дума) и след това където минавате - лепвате (по стълбовете на улични лампи, по кощчета, по градския транспорт, като естествено внимавате да не ви види някой ;)) Ако пък на някой му се занимава може и със спрей да пробва, ама не мисля :))
Може идеята да се доста тъпа, но реших да я споделя :))
А относно отношението с новите хора в сайта - аз лично за сега оплаквания нямам към отношението към мен (да чукна на дърво) и отношението на другите хора към мен ме подтиква да остана тук (поне за сега ;)) Само искам от време на време по някой съвет (и критика ще преживея :)), защото аз не мога да снимам, от доста скоро се заминавам с това и искам да се науча да правя хубави снимки, ненуждаещи се от фотошоп, корел фотопейнт и други такива програми (които не използвам и не искам да използвам).
:)
КАТ ще изкарат пяна през устата - колата като се нашари със стикери трябва да се пререгистрира, снима се под 2 диагонала и в талона се описва като "рекламна" и се прилагат заверените от КАТ снимки. Вече зависи и от площа на стикерите - за 15-20 см2 никой нищо няма да каже, но ако са по-големи няма как да стане, особено ако са залепени по врати, калници или преден капак. Замислете се, че дори и да свалите магнитен стикер като изкарат снимка от камерите, разположени из София как автомобила се движи облепен иди доказвай после, че нямаш сестра....
she si slozha tabelka I BOZO. kefish ma s taia tvoia stara ideia. sia she si napraa edna lepenka. mersi za ideiata. cheren fon s beli BOLD bukvi: 4coolpics.com
Айде бе, лято иде направете по една фланелка с къс ръкав
http://teniski.be също е добро ;)
Ам Админа дали няма да има нещо против?!?!?!?! Ако всеки си направи тениска или/и шапка
За да коментирате, моля, влезте в профила си!