Популярни снимки за

Всички снимки

ПИПЪЛС 1 Юни - Маса Запазена :-))))))))

Айде банда - масата за утре е запазена

Освен че чакаме ACCEPT и DECHOBEK ще си имаме гости - TKOSTOV се е прибрал и БОРОВИНКОВ
Надявам се да ни лъжат с времето че ще вали за да седнем кат бели хора навънка

Редактирано от администратор , 02.06.2006 09:28:26

Честит ви 1 Юни = ден на детето
Dexter - утре бе човече УТРЕ - не е днес
Ми ти започна да пишеш за 1-ви юни, и аз затва...
И Светъл - ни е ГОСТ
Ауууу и гости ще си имаме
Моля да ме извините, но ще скръхнем детски празник вкъщи, та затова няма да дойда! Чавета в различен стадий на придвижване ще се прескачат и хранят с щипки за пране вкъщи.
Ще окъснея - след 11 ме чакайте! Но съм там!
Идвам и аз
Радвам се за вас
Nosete snimkov material ot zlatograd :) Az shte zapisha 2-33 diska :)
ихаааа 33 диска
може и малко повече
Accept, за тебе знаем вече. Ти си по данданията зад кадър С хлапетата е по-лесно, че още се лъжат на теория
Си, множко ти е дошъл ликьора тази вечер. Защо си така язвителна и неадекватна на тема "деца"?

Редактирано от автора , 01.06.2006 01:16:54

Хахахаха...Си, неадекватна на тема деца...голяма смехория каза
Accept, не пия ликьор и поради това съм адекватно язвителна на тема Accept.
Като ти чета постовете все си мисля, че ти си тъмната страна на някой свестен пич. Мислех, че този четвъртък ще открием и другата ти половина, щото в сайта упорито отказваш да я покажеш. Любопитна съм да я видя вече.
Си, като чета множественото число ми идват мисли, че не само ти имаш мерак да ме видиш. Безплодно е това желание и до развитие по-различно от възможното в сайта няма да доведе. Ако искаш да ме питаш нещо - питай и ще ти отговоря. Когато мога ще дойда. Нужен съм на сина ми и съпругата ми и докато това е така, всичко и всеки ще са на заден план, за което, естествено, се извинявам. Приятна вечер!
Абе, Accept, има и други хора със семейства с малки дечица в сайта, което ги препятства да идват на сбирките, но не провокира у тях арогантно поведение към останалите юзери тук. Не знам защо при теб това е различно. Може би, това е въпроса, който бих ти задала. Кога ще покажеш по-добрата половина в теб?
Когато хората се видят на живо много ледове се стопяват, от опит го знам. За това се надявах да те видим тая вечер.
Си, приеми, че познаваш по-добрата половина от мен и не ми обяснявай повече желанието си да ме ъпдейтваш към по-юзероугодно поведение. Ако съм ти противен, пусни тема като подписка за изгонването ми. Дотогава - това е!
Accept, ужасно е!!! Не се опитвай да ме убеждаваш, че онова което показа до сега тук, в този сайт е по-добрата ти половина. Ако е така, само ти смяташ, че си противен, аз не вярвам в това! Няма хора с толкова натрапливо противни "добри половини". Измисляш си някаква роля. Повярвай, има хубава страна и в теб! Открий я!!! Нямаш си и идея, колко гот ще ти стане от това, а и на хората около теб!!!
Щом казваш...
si11,
moje li nqkoi pyt i ti da doidesh?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола