Популярни снимки за

Всички снимки
Zdraveite, iskam da si kupj malko fotografska tehnika i se 4udj ot kade da si j pora4am. Kazaha mi njkakav sait www.bestcam.bg ,no dosega ne sam go 4uvala. Molj,ako njkoi znae neshto za nego da mi pishe, dali sa naduti cenite, izpalnimi li sa kato ekip i t.n. Blagodarj predvaritelno!
Ми мога да изкажа само мое скромно мнение, понеже и аз се заплесвам по фотоапарти по спецялно,в големите магазини за техника са по евтини. Иначе нямам конкретни впечатления от bestcam.bg
Забравих да кажа погледни и в http://photopavilion.com/
Конкретизирай думите си "малко фотографска техника" и както мога ще се опитам да ти бъда полезен. Не се връзвай на ниски цени, защото в доста сайтове просто не ги актуализират и само нерви си създаваш. Все пак, като даваш пари е хубаво да пипнеш стоката, а не само да я разгледаш. На интернет магазин, които нямат улица и номер от където да можеш да си купиш нужното, също не се връзвай.
Accept, не си прав. От доста време интернет магазините поддържат по ниски цени. Има известни неудобства, но в повечето случаи си струва.
Иначе от както има нет, може лесно да си съставиш мнение за продукта, към който си се насочил - не става дума само за ревюта, можеш да се свържеш и с хора които са го плзвали, или ползват в момента, мисля че това е най добрия начин.

А да го пипнеш с ръце - хм, че магазините нали са за това :) отиваш до някойи го разглеждаш на воля.

Редактирано от автора , 01.06.2006 12:31:23

hbk, няма да се ровя и да ти давам линкове, но за 1 обектив Сигма, който навсякъде (и в интернет магазини) върви 450лева съм виждал цена с около 70-80 лева по-ниска. Ако цените са актуални, обясни ми как е възможно това, МНОГО МОЛЯ!!!
Аман от тъпотии!!! Знаеш ли колко и-нет магазини има без адрес и телефон , но с форма на капаро!!! Трай си и не пиши мизерии.

Редактирано от автора , 02.06.2006 23:48:55

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола