Популярни снимки за

Всички снимки
Снимал съм с него не повече от 5-6 филма.
дай цена,за да видим за какво става дума
Със светкавица и зарядно с батерии около150лв. Като нов е!
спряхме да говорим...
Представа нямам как вървят?Това ми дойде в ума.

Редактирано от автора , 03.06.2006 23:31:11

50лв вървят

Редактирано от автора , 05.06.2006 00:37:36

Преди време тръгнах да продавам твърд обектив Майер 400/5,6 за Екзакта. Като ми показаха тръжната цена в интернет в 1 магазин - 20 долара (дали не бяха и австралийски) се усмихнах, прибрах го и пожелах "приятен ден". Ако ти работи апарата и нямаш друг - по-хубав лентов, не го продавай.
Много ти благодаря Accept! Снощи прегледах снимките на моя син които съм правил с него когато беше малък и не се гордея със себе си, че поисках да го продам. Хора, спомените не бива да се продават!
Опаковай го в 1 найлонова торба, слред като преди това го почистиш от прах, ако си от Сф. и се видим ще ти дам 1 пакетче силика гел против влага, и го пъхни в тъмния ъгъл накрая на гардероба. След време синът ти ще го намери, както аз намерих апаратите на дядо ми - Флексарет и Цайс Икон. Нещата си намират собственик, който да ги обича. Бъди рахат! Ако не синът ти - неговото дете.
Леле като го слушам Accept,все едно се връщам 18 години назад.
В шкафа намерих един Зенит,и една светкавица с батерия 4.5 волта с чанта за носене за светкавицата.Сега остана само Зенита, баща ми като ме види с него в ръка настроението винаги му се подобрява.После сядаме и гледаме снимки от миналия век, аз като дете той като младеж. Спомени брат спомени!!!
Не се продават!!!
Ей с такъв Зенит съм направил най добрите си черно бели снимки
Това е велик апарат за времето сии за нашата сиц система
Сега от него ползвам само обектива
преди няколко дни го тествах и ми хареса
ето и първата проба:http://4coolpics.com/show.php?id=59078
Жалко е да продадеш такова нещо за 50лв. ама като няма пазар по добре в скрина че................ то не се знае
може след време да струва маса пари
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола