За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Мисля, че с тази големина панорамите губат много! Нищо не се вижда! Вече няколко панорами качвам, но какъв е смисъла??? Нищо не се вижда! Трябва да са минимум с 1500 размер по дългата страна и между 500 и 1000 кб. Все пак не се качват толкова много панорами!
Абсолютно съм съгласен с GQG. Има много хубави неща, които си заслужава да се видят, а всъщност е невъзможно...
Редактирано от автора , 03.06.2006 19:38:45
Жоро прав си.Аз само споменах че трябва да се помисли нещо по въпроса в коментар към една от моите панорамки,но идеята че си отворил тема е много добра!
Дано админа измисли нещо по въпроса,в крайна сметка сглобяването на панорама понякога е доста трудоемко,а като я качиш се скапва до безобразие и трудът ти отива по дяволите.
1500x400 мисля че е добър вариант!
Дано админа измисли нещо по въпроса,в крайна сметка сглобяването на панорама понякога е доста трудоемко,а като я качиш се скапва до безобразие и трудът ти отива по дяволите.
1500x400 мисля че е добър вариант!
И колко монитора ще ти пуснат 1500 дълга страна?
Редактирано от автора , 04.06.2006 02:20:17
Ами моя е 1500 точки.
Ще ми се наложи съвсем леко да преместя плъзгача,но за сметка на това пък ще мога да разгледам детайлно панорамата.
Все пак панорами не се качват толкова често.
Ще ми се наложи съвсем леко да преместя плъзгача,но за сметка на това пък ще мога да разгледам детайлно панорамата.
Все пак панорами не се качват толкова често.
Дотук 1. Още някой?
Мдаа!
Поне 1000/300 да стане за да се вижда на 1024 без да се скролва настрани
Поне 1000/300 да стане за да се вижда на 1024 без да се скролва настрани
Админа няма ли да вземе отношение???
За да коментирате, моля, влезте в профила си!