Популярни снимки за

Всички снимки

Идей за сайта от един новак

Приятели, много ми допадна този сайт. Като идея е прекрасен. Вярно е че съм нов тук, но въпрек и това още на първо време добих някои впечатления и бих искал да кажа някои неща по отношение на сайта:

1. Според мен ще е хубаво след като някои публикува нова тема тя да може да бъде редактирана (изтривана - това трудно би могло да стане) от този който я е публикувал. Това го казвам във връзка с опита ми да редактирам една тема (http://4coolpics.com/forum.php?c=2&t=11004) вчера и да изтрия друга моя тема която не е на мястото си((http://4coolpics.com/forum.php?c=1&t=11005))
За второто си има и модератори де :-)

2. Снимкие който веднъж са ъплоуднати няма как да бъдат корегирани. Ако изтрия дадена снимка за която е гласувано и я ъплоудна наново то коментарите и гласовете за нея се губят. А по някои път се налага да се направят корекции след първоначалното побликуване....Ще е хубаво ако може това някак си да се оправи :-)

Това е засега, ако бъркам някъде в впечатленията си поправете ме....

С уважение и много смях,
Ники Граматиков
Пълно щастие няма.
Вярно тва ма аз да си кажа :-) :-) :-)
И ти си прав. Олеква понякога.
губиш си времето да даваш идеи - аз се предадох вече.
elena, ако мислиш, че тук идеите не се приемат пробвай да дадеш идея в култа
dexter- неща. Аз давам идеи само в сайтове които харесвам.
Добре де често казано тука трябва да се пипнат много малко работи за да стане сайта много по добър.

Интересно е има ли някои от админите дето чете постовете и модерира форумите - като гледам май не :-)
Уважаеми gramatikov,

1. Имай пред вид, че когато отваряш тема, ти ангажираш други хора от форума да взимат отношение по нея, да отговарят на твоите въпроси, и т.н. За тази цел те най-често се позовават на думите ти от първия постинг, който е нещо като отправна точка за цялата последваща дискусия. Ако ти го редактираш или изтриеш, всички останали мнения "увисват" и дори могат да предизвикат сериозни недоразумения у тези, които ще ги прочетат след това.
Още по-нелепо е да изтриеш цялата тема, с което демонстрираш неуважение към всички, направили си труда да ти отговорят (а чрез теб вероятно и на други, които биха се поинтересували от тази тема). Ако си сбъркал нещо, никога не е късно да се поправиш в следващия си постинг, а и постингите търпят редакции.

2. Подобно е положението и с ъплоуднатите снимки - коментарите и оценките се отнасят за първоначално качената снимка, а не за това, с което евентуално ще я подмениш. Примерно, ако някой напише под снимката ти "Не ми харесва това ...", с или без конкретна препоръка, и ти в последствие и направиш корекция, но подмениш с нея първоначалната снимка (вместо да я пуснеш като редакция) - поставяш в доста конфузно положение и него, и всички други с критични коментари, отнасящи се за първата снимка (която вече я няма). А положително ще има и "шегаджии", които да подменят една своя снимка с друга, нямаща нищо общо ... просто сеир да става.

Иначе немалко аргументирани предложения са били реализирани от админите до сега, но не очаквай и всяка щура идея да бъде реализирана на часа ... обмисляй по-добре предложенията си
1. Аз нямам в предвид да редактирам изцяло смислово темата а да поправя нещо малко което съм изпуснал или да оправя някоя и друга правописна грешка. От доста отдавна пиша по всякъкви форуми и това е нормално...

2. Положението не е подобно. Тук си наппълно прав

Мерси за всичко :-) :-) :-)
Записвам си идеите.
Смятам, че честите промени не водят към подобрение
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола