Популярни снимки за

Всички снимки
Моля да ми бъдат изтрити всички снимки от конкурси,Клуб 4 колл пикс, снимки който аз самия немога да изтрия.

Дано сте доволни че си махнах снимките !!!
Що така грубо постъпваш?
ще ти кажа защо.!

Защото тук в този саит се толерират едни исащи хора.

Сега знам какъв ще е отговора-

Нали снимаме за удоволсвие!@@!##@$

И аз снимам за удоволствие но във всеки един от нас малко или много му е готино когато го оцен1ват подобаващо, нали ???

не сам най добрия, не се и боря затова, то и няма най добър.

но нали.тук се гласува само за хората който се познават
то така е навсякъде бе човек, аз затова се убедих че не си струва нервите и се отказах, btw. съм на твоето мнение
Дрънкаш глупости, carico!!!

Не познавам: теб, Sirius, dechobek, bqlo_zaiche, jordan, freemode, spstefanov, ReyRomano... списъка е много дълъг!... Но гласувам!...

btw, доволен съм, че не знаеш кой, дали и как гласува! Едно от хубавите неща на този сайт! :)

Айде пий една бира и си помисли за друго!
carico и кой ги толерира, че не ми стана ясно? Админа ли?
Ама аз не се сардя.Просто не ми допада.Не е етично.
sii111, не админа, аре сега не ме прави на глупав.хората който ходят на збирки и пленери, знаеш за какво говоря, защо всеки се прави на дръш ми шапката
carico, e, i?! kvo ti puka?!
еми пукаше ми.Ама ве4е не.просто си махам снимките и толкоз, живи и здрави да ми бъдете
Темата е вече доста банална, не мислите ли?
carico, след като си взел окончателно решение защо просто не написа писмо на админа и толкоз ами отваряш тема тук? В конкурсите участват доста хора и е просто невъзможно всеки да вземе награда, трябва да се примирим с този факт още от ранна детска възраст. И аз искам ама нема
kozmo, ...София голема!
carico, пак не разбрах. И к,во печелят тези от сбирките и пленерите, като се толерират. И аз гласувам за тоя, оня от познатите и роднините ми, като ми хареса нещо, ама още никой нищо не ми е дал. Само аз ли съм изпуснала?
Айде стига с тая тема , ами давайте да пращаме снимки в National geografic , че има сладки наградки Там няма вероятност от пристрастия и т.н.
Така сам пренецил така съм направил.Ти си била много отворена Sii 111111.
lovec1, чекай да нема вероятност от гафове...

Срока е 08.06.2006 год. Приемат се хартиени копия с размери макс. 20 х 25 ул.Ал. Жендов 6
carico, добре бе, не те спира никой. Само се опитвах да си изясня нещата, да не се окаже после, че и аз съм прецакана, та да се разправям с админски мерки. Впреки, че пак не разбрах каква е далаверата. Ще отнесеш тайната със себе си в други сайтове, в които човешки чувства, пристрастия и слабости няма, навярно. Късмет!
carico, аз се сещам за кво си се ядосал и мога да ти кажа само, че като ти гледам сникмата в профила мисля, че не ти приляга да изригваш така по детски...
ха сега де - да взема и аз да си бия камшика тогава .... и без тва едва минавам границата 20 гласа а снимките ми хубави
Току-що помолих същото админа и аз. Виж ти, какво съвпадение...
Няма да копирам причините за това, но с две думи - Не е приятно да се подхвърлят разни коментари под снимката на детето ти и да не се гласува за него. Значи гледат хората, обсъждат, но не гласуват. Отварям някаква бабичка в конкурс "Усмивка", която е със завидно много гласове. Значи бабата е по-готина от детето ми? Или аз съм по-смотана от потребителя, който е пуснал бабата... Голяма сензация е...да. Не е приятно изобщо.
Някой пуснал муха кацнала на листо. Ох, ах, каква муха?!
А ако се пусне глас за моето дете, за което през 1 седмица се пуска по един глас,... някой важно, важно отбелязва под снимката му - "Ами така е, извикахте тука роднините и почнаха да гласуват."
Айде, със здраве си останете и награди големи пожънете
Евала new1

Аз преди постоянно правех реклама на саита колко е хубав и т.н. но сам грешал.

Но ето че не сам сам с мнението си.Всички вие дето се подигравате.
А админе на мобилния телефон ли трябва да ти звънна за да ми свалиш снимките.??????????????????????????????????????
Недей да звъниш!!! Сигурно е импулсен
обясни ми на mail какъв е проблема
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола