За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Моля да ми бъдат изтрити всички снимки от конкурси,Клуб 4 колл пикс, снимки който аз самия немога да изтрия.
Дано сте доволни че си махнах снимките !!!
Дано сте доволни че си махнах снимките !!!
Що така грубо постъпваш?

ще ти кажа защо.!
Защото тук в този саит се толерират едни исащи хора.
Сега знам какъв ще е отговора-
Нали снимаме за удоволсвие!@@!##@$
И аз снимам за удоволствие но във всеки един от нас малко или много му е готино когато го оцен1ват подобаващо, нали ???
не сам най добрия, не се и боря затова, то и няма най добър.
но нали.тук се гласува само за хората който се познават
Защото тук в този саит се толерират едни исащи хора.
Сега знам какъв ще е отговора-
Нали снимаме за удоволсвие!@@!##@$
И аз снимам за удоволствие но във всеки един от нас малко или много му е готино когато го оцен1ват подобаващо, нали ???
не сам най добрия, не се и боря затова, то и няма най добър.
но нали.тук се гласува само за хората който се познават
то така е навсякъде бе човек, аз затова се убедих че не си струва нервите и се отказах, btw. съм на твоето мнение
Дрънкаш глупости, carico!!!
Не познавам: теб, Sirius, dechobek, bqlo_zaiche, jordan, freemode, spstefanov, ReyRomano... списъка е много дълъг!... Но гласувам!...
btw, доволен съм, че не знаеш кой, дали и как гласува! Едно от хубавите неща на този сайт! :)
Айде пий една бира и си помисли за друго!
Не познавам: теб, Sirius, dechobek, bqlo_zaiche, jordan, freemode, spstefanov, ReyRomano... списъка е много дълъг!... Но гласувам!...
btw, доволен съм, че не знаеш кой, дали и как гласува! Едно от хубавите неща на този сайт! :)
Айде пий една бира и си помисли за друго!

carico и кой ги толерира, че не ми стана ясно? Админа ли?
Ама аз не се сардя.Просто не ми допада.Не е етично.
sii111, не админа, аре сега не ме прави на глупав.хората който ходят на збирки и пленери, знаеш за какво говоря, защо всеки се прави на дръш ми шапката
carico, e, i?! kvo ti puka?!
еми пукаше ми.Ама ве4е не.просто си махам снимките и толкоз, живи и здрави да ми бъдете
Темата е вече доста банална, не мислите ли?
carico, след като си взел окончателно решение защо просто не написа писмо на админа и толкоз ами отваряш тема тук? В конкурсите участват доста хора и е просто невъзможно всеки да вземе награда, трябва да се примирим с този факт още от ранна детска възраст. И аз искам ама нема
carico, след като си взел окончателно решение защо просто не написа писмо на админа и толкоз ами отваряш тема тук? В конкурсите участват доста хора и е просто невъзможно всеки да вземе награда, трябва да се примирим с този факт още от ранна детска възраст. И аз искам ама нема

kozmo, ...София голема!

carico, пак не разбрах. И к,во печелят тези от сбирките и пленерите, като се толерират. И аз гласувам за тоя, оня от познатите и роднините ми, като ми хареса нещо, ама още никой нищо не ми е дал. Само аз ли съм изпуснала?

Така сам пренецил така съм направил.Ти си била много отворена Sii 111111.
lovec1, чекай да нема вероятност от гафове...

Срока е 08.06.2006 год. Приемат се хартиени копия с размери макс. 20 х 25

carico, добре бе, не те спира никой. Само се опитвах да си изясня нещата, да не се окаже после, че и аз съм прецакана, та да се разправям с админски мерки. Впреки, че пак не разбрах каква е далаверата. Ще отнесеш тайната със себе си в други сайтове, в които човешки чувства, пристрастия и слабости няма, навярно. Късмет!

carico, аз се сещам за кво си се ядосал и мога да ти кажа само, че като ти гледам сникмата в профила мисля, че не ти приляга да изригваш така по детски...
ха сега де - да взема и аз да си бия камшика тогава .... и без тва едва минавам границата 20 гласа а снимките ми хубави

Току-що помолих същото админа и аз. Виж ти, какво съвпадение...
Няма да копирам причините за това, но с две думи - Не е приятно да се подхвърлят разни коментари под снимката на детето ти и да не се гласува за него. Значи гледат хората, обсъждат, но не гласуват. Отварям някаква бабичка в конкурс "Усмивка", която е със завидно много гласове. Значи бабата е по-готина от детето ми? Или аз съм по-смотана от потребителя, който е пуснал бабата... Голяма сензация е...да. Не е приятно изобщо.
Някой пуснал муха кацнала на листо. Ох, ах, каква муха?!
А ако се пусне глас за моето дете, за което през 1 седмица се пуска по един глас,... някой важно, важно отбелязва под снимката му - "Ами така е, извикахте тука роднините и почнаха да гласуват."
Айде, със здраве си останете и награди големи пожънете
Няма да копирам причините за това, но с две думи - Не е приятно да се подхвърлят разни коментари под снимката на детето ти и да не се гласува за него. Значи гледат хората, обсъждат, но не гласуват. Отварям някаква бабичка в конкурс "Усмивка", която е със завидно много гласове. Значи бабата е по-готина от детето ми? Или аз съм по-смотана от потребителя, който е пуснал бабата... Голяма сензация е...да. Не е приятно изобщо.
Някой пуснал муха кацнала на листо. Ох, ах, каква муха?!
А ако се пусне глас за моето дете, за което през 1 седмица се пуска по един глас,... някой важно, важно отбелязва под снимката му - "Ами така е, извикахте тука роднините и почнаха да гласуват."
Айде, със здраве си останете и награди големи пожънете

Евала new1
Аз преди постоянно правех реклама на саита колко е хубав и т.н. но сам грешал.
Но ето че не сам сам с мнението си.Всички вие дето се подигравате.
Аз преди постоянно правех реклама на саита колко е хубав и т.н. но сам грешал.
Но ето че не сам сам с мнението си.Всички вие дето се подигравате.
А админе на мобилния телефон ли трябва да ти звънна за да ми свалиш снимките.??????????????????????????????????????
Недей да звъниш!!! Сигурно е импулсен

обясни ми на mail какъв е проблема
За да коментирате, моля, влезте в профила си!