Популярни снимки за

Всички снимки
Вчера ме зачеса музата и започнах да пиша едно есе, идеята за което ми се въртеше в главата от доста време.

The Battle for the Light, Part I:
http://www.borissov.it/battle.zip

Писанието няма никакви претенции, замислено е като предговор към фотографски албум със същото заглавие, който се надявам да публикувам, ако намеря някой милозлив издател...Очаквам мнения :-)
Борисов, ...теб често те зачесват разни музи Браво на тебе!
Размисли породени от от красива, жектока, многообразна, потискаща, възбуждаща, цветна действителност. Бих продължил с удоволствие да слушам опианяващите откровения и може би да участвам в безмисления спор за смисъла.
Добро есе. Това за блендите, пикселите, скоростите, исото, фокуса ... не е баш така ама лови декиш.
Свежи идеи за отношения с моделки - благодарен съм че жена ми не ги е чела

Редактирано от администратор , 04.07.2006 20:19:46

Не е лошо да го пуснеш и на български
на мене чесно казано ми хареса и ако е на български няма да звучи по същия начин. Въпреки че като го чета и като гледам снимките тука в конкурсите къде е смисъла в написаното.Почти всички снимки са пипани със разни програми с разни ефекти и чакат гласуване,а една хубава,но необработена снимка се подминава много бързо,защото не е идеална.А като се замисля че дори и на тези снимки които са добре обработени все се намира някой да им открие кусурите...та и аз не знам как точно да си формулирам въпроса...Къде е красотата от цялата фотография?
Питам щото аз пък не съм фотограф и чесно казано идея си нямам от тая професия,дори и хоби не ми е,но ми е интересно да разбера какво мислят онези които се занимават с фотография.Дано някой не ме е разбрал погрешно,но просто прочетох написаното от borissov и въпросите сами изникнаха...

Редактирано от автора , 04.07.2006 17:16:59

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола