Популярни снимки за

Всички снимки
pravi mi vpe4atlenie 4e dosta snimki - ka4estveni ili ne, nqmat motiv, nito ideqm - lipsva sujet...prosto nqkakva snimka....
Всеки така е започнал. Родените научени са единици. Ти да не би да си от тях?
Accept, пълниш ми душата, човек!
Приятел, тук най-вече се опитваме да се поразтоварим, да се забавляваме и да ни е хубаво. Ако при всяка снимка трябва да мисля като шахматист преди всеки ход за мотиви и смисъл и не нам кво си, кефът ще ми отиде на кино със сигурност.
Щом споделяме:
на мен ми прави впечатление , че :
1. се ядосвам , когато някой пише на латиница /или не пояснява, че му липсва кирилицата/
2. Мнението си zabunov не обосновава с нагледен пример /или поне дефинира разбирането си за "мотив" "идея", "сюжет" /, а си пише (цитирам) "просто ей така"
3. Accept , Vorpax, svetal & Ivoto са невероятно толерантни.
4. сайта ми е станал толкова любим, че коментирам бесмислени постинги
5. съм станала /много/ впечатлителна ,именно заради СНИМКИТЕ , които разглеждам ТУК
6. абсолютно не съм съгласна с твърдението на zabunov /по начина по който го е представил/
kdecheva: въобще кажи си, че сме като едно голямо семейство

Редактирано от автора , 04.07.2006 18:38:33

А кой кум? Кой сват? И кой на булката брат?
Alone - казвам си без значение е, че не познавам повечето от родата
Не намирам снимките ти за по-различни от всички останали качвани в сайта. Чудя се какъв е критерия по който отправяш този упрек ?
Дечева, какво съм ти сторил, че ме обвиняваш незаслужено в толерантност?
Accept, прав си! Обвинява си тя, Дечева, без да чете!
zabunov, това за семейството е донякъде вярно, един преуспял, друг талантлив, трети прохожда, някой никога няма да проходи, но не спира да опитва... Ама, рода са ти, (от един сайт т.е., никой не те кара да си в него, но си в общност, в която по един или друг начин ти харесва да бъдеш). Чувствам, че си се възмутил, поради доброто желание да виждаш по-високо качество на снимките в сайта.
Но Слава Богу, сайта не е само за профита, а за забавление с фотография и всяко несретно дете има място тук. И не се знае, дали от най-хулените като профани, утре няма да излезе фотографа на века. Никой не се е родил научен, а тук, който иска се учи и то добре. Нека си има всякакви - една малка вселена, нека е шарена. По-важно е да сме добронамерени, търпими и позитивни един към друг! Забавлявай се!!!

Редактирано от автора , 05.07.2006 11:19:22

si111:подкрепям напълно думите ти!
si111, страхотно изказване! Тъй като сайтът е пълен с хора, които мислят като теб, затова и ние, "несретните деца" сме още тук - да научим нещо от майсторите, да пробваме възможностите си и да се порадваме на някой и друг глас и мнение от по-опитните от нас!

И аз искам да благодаря за този сайт. Има сигурно един куп сайтове за фотография. Понякога гледам какво има на http://www.photo.net/ и си мисля, че там има невъзможни кадри, но знам, че моето място сега не е там. Има и други сайтове в България ... където снимките са други. Аз тук се радвам, че има място и за такива, като мен, дето снимат за удоволствие, а не за пари. И ... си мисля, че ако някой иска да се научи да снима, и се вижда, че кадрите (цитирам) "nqmat motiv, nito ideqm - lipsva sujet...", най-доброто, което може да се направи, е да се помогне на човека, следващия път да се справи по-добре. Мисля си също, че един човек, който нищо не разбира от фотография, обаче има желанието да снима добре му трябва не повече от половин година, за да снима по-добре от друг, кото е решил, че я разбира фотографията. И затова съм благодарен за всичките статиики, и за филмчетата на binin, и за всички вас, които сте готови да насърчите един мераклия, да се справи по-добре.
kdecheva, sorry - lipsva mi kirilicata
inache.. men me kefi saita
Мен пък ме кефи сайта, ама Забунов не, и у без това е ставал повод за доста разпри
Браво на Si111, много добре го е казала!

Редактирано от автора , 05.07.2006 16:31:07

Браво на Si111, който не му харесва да не кликааааааааааа :)
Който е за тука добре дошъл.
Мога само да кажа, че този сайт предоставя една прекрасна възможност за всякакви формати фотографи да покажат какво правят и да получат отзиви. А отзивите, критиките са нещо изкл.важно и положително! Поне аз така го разбирам. Виж, заклеймяването е вредно. Сещам се за една малка пианистка, която вече не е толкова малка и жъне успехи по цял свят, но на приемния изпит за предучилищна възраст в музикалното (да е била на 6 тогава), като и казали да изпее песничка, тя се нацупила и не си отворила устата изобщо.Не било в настроение, детето. Не я приели, защото някоя си авторитетна даскалица я определила (заклеймила) като пълен глухар. Сега същата тази даскалица драпа със зъби и нокти да я привлече в класа си. Мдааа.
inaned, с тази разлика, че в музикалното последиците са по-лоши с тази 'невероятна' система и преподаватели, а тук е просто ей така.. от 'любоФ към спорта'
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола