За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Аз явно съм пропуснала момента на смяна на червените квадратчета и моля някой да ми обясни какво означават сега?
знам, че преди бяха в колко изложби е участвал автора, а сега гледам, че тези които са по 1 се намират на различни места и т.н - абе с две думи не съм наясно
знам, че преди бяха в колко изложби е участвал автора, а сега гледам, че тези които са по 1 се намират на различни места и т.н - абе с две думи не съм наясно
раздели един квадрат на осминки 1 осминка -1 изложба 2 осминки две изложби и така
така де - аз това знех и преди ( на четвъртинки) , но защо на доста автори намаляха изложбите?
и какво означава положението на самата четвъртинка - има ги на различни места....ей такива въпроси ми се въртят в главата
и какво означава положението на самата четвъртинка - има ги на различни места....ей такива въпроси ми се въртят в главата
Това всъщност е слънчев часовник за системата на Касиопея
Asinka, не ти разбрах въпроса :)
ами аз така си питам - неразбрано
та всъщност доскоро искам да кажа имаше автори с повечко запълнени червни квадратчета, а сега са с по-малко.
Да вземем например Светал ( да не се сърди) - той само в една изложба ли е участвал досега? ( щото си има една червена четвъртинка)
та всъщност доскоро искам да кажа имаше автори с повечко запълнени червни квадратчета, а сега са с по-малко.
Да вземем например Светал ( да не се сърди) - той само в една изложба ли е участвал досега? ( щото си има една червена четвъртинка)
Редактирано от автора , 06.07.2006 12:41:04
"раздели един квадрат на осминки 1 осминка -1 изложба 2 осминки две изложби и така " не говорим за четвъртинки а за осминки
грешка
Редактирано от автора , 06.07.2006 12:43:51
а-хаааааа - тенк Ю Светал - най-после разбрах математиката - нищо , че съм завършила математичкеска гимназия
това е!!!!, което доскоро изглеждаше като една изложба, сега вече са 2 вътре
това е!!!!, което доскоро изглеждаше като една изложба, сега вече са 2 вътре
Да, за момента осминките вършат работа ,но след време като започне да има хора с повече от 8 изложби ... та затова си мисля , че най-удобно би било вместо да се броят триъгълничета просто да се изписва цифричка с броя на изложбите на съответния автор, а и предполагам ,че чисто технически това не би било сложно
За да коментирате, моля, влезте в профила си!