За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
До сега разглеждах снимките в галерия Клуб CoolPics. На някои с глас се смях, на други направо завидях, за уцелените моменти. Не на последно място, има много качествени неща.
Много пъстър живот е запечатан там.
Но на първо място, идеята ми е, че май е време вече админа да помисли, да спретне една смешно-историческа изложба от тях. Много места са посетени, много вече се е щракало, доста бира е изпита и смях се е излял.
Много пъстър живот е запечатан там.
Но на първо място, идеята ми е, че май е време вече админа да помисли, да спретне една смешно-историческа изложба от тях. Много места са посетени, много вече се е щракало, доста бира е изпита и смях се е излял.
Подкрепям идеята Силве И аз често ги разглеждам има много интересни моменти
И аз те подкрепям Си
Az syshto :)
Козмо да сътвори нещо като плакат с най-интересното от всички сбирки и да го замъкнем с нас на фото ваканцията в началото на септември?
admin, не е зле плакатите да са няколко. По един за всяка сбирка поне. Че "мноо матреал" се е събрал вече
Хубава идея!
Предлагам плаката да е един, но огромен. Примерно 1/1,5м или 2/1м, също така моля да ми изпратите интересни снимки от сбирките, които не са публикувани в сайта до сега (знам че има такива)на kozmo76@mail.ru
Редактирано от автора , 15.07.2006 20:23:53
Що па, само такива, които не са публикувани в сайта??? И от тези в сайта има доста добри неща
Кой е казал само такива И такива бе Силве
Браво за идеята
Би било страхотно в галереята да има папка в която да се публикуват всички интересни снимки от сбирките
Редактирано от автора , 02.08.2006 16:20:46
А това какво е?
album.php?gal=47
album.php?gal=47
За да коментирате, моля, влезте в профила си!