За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Отностно коментарите на този гауфон ! Да засегнеш някого за снимката му е едно...да не му харесаш обработката... да не му харесаш модела... да му кажеш всичко това...НО ДА СЕ ПИШАТ ОБИДИ , КОИТО ИМАТ ЦЕЛТА ДА ЗАСЕГНАТ ЛИЧНО ДАДЕН ЧОВЕК, И ПЪЛНИ С ПРОСТОТИЯ КОМЕНТАРИ МИСЛЯ ,ЧЕ НЕ Е РЕДНО !!!
pick_up :
(26) Iv_Angel: Иначе браво на фотографа! Голям талант се иска за да направиш от "алкохолното" петно, свежо изглеждащо момиче...
pick_up :
(26) Iv_Angel: Иначе браво на фотографа! Голям талант се иска за да направиш от "алкохолното" петно, свежо изглеждащо момиче...
Iv_Angel: Прав си, не е редно! Прочетох му коментарите по различни снимки, явно не само при теб се е изявявал, не се придържа към приетия тон за форума.
Дано admin или Plam, или някой, го разкара.
Дано admin или Plam, или някой, го разкара.
Едно е да дадеш професионалин съвет , съвсем друго е да направиш жлъ4ен коментар.Хора нека завиждаме по -малко и бъдем по критични към себе си от колкото към другите.Тогава живота ни ще бъде доста по лек и ще имаме пове4е сила да се справим с нашите проблеми , вместо да я хабим за злоба. Смятам 4е този сайт не е място за ли4ни обиди и нападки.По- добре гол, отколкото охлюв!!!
bistra,
Много съм ЗА коментара ти!!! Само, моля те..., Чудомир се пише с Ч, а не с 4-ка!!!
Много съм ЗА коментара ти!!! Само, моля те..., Чудомир се пише с Ч, а не с 4-ка!!!
Редактирано от автора , 17.07.2006 01:21:53
Въпроса ми е защо Pick_Up не сложи някоя снимчица , той може да съди другите а ние не. Или цялата работа е там ,че той пише коментар , чувства се мъж , и след това се само-обладава. Има си друг начин 4ове4е-намери го.
bistra, а къде са твоите снимки?
si111 Аз съм модел .Аз не правя снимки само ми правят.
bistra, може и той да каже, че е модел... Може би има сайтове и за модели, аз понеже не мога да бъда, не знам... Или с други думи, защо личните си проблеми, не решавате в лично пространство, за да не заприлича сайта на разбунена циганска улица отново, което не е приятно за начинаещите фотографи като нас, пощадете ни!!! И чалга не слушаме, даже!!!
Зачетох се в темата и ...
Не познавам лично никое от действащите лица, но четейки репликите в коментарите създават впечатление на диалог от жалък сапунен сериал. Не искам да засегна никого с казаното, но и аз както Си111 мисля ,че дори и да е скучно в сайта понякога то това не трябва го превръща в сцена "лична драма". Нека преди всичко да се съблюдават добрите обноски и вежливият тон, а за разрешаване на междуличностните неразбории си има други места!
Не познавам лично никое от действащите лица, но четейки репликите в коментарите създават впечатление на диалог от жалък сапунен сериал. Не искам да засегна никого с казаното, но и аз както Си111 мисля ,че дори и да е скучно в сайта понякога то това не трябва го превръща в сцена "лична драма". Нека преди всичко да се съблюдават добрите обноски и вежливият тон, а за разрешаване на междуличностните неразбории си има други места!
Това не са лични проблеми!!! Аз не виждам никаква лична насоченост в това ,което съм написал !!! Единственото лично обръщение е на Pick_Up към определен човек! Мисля ,че не би трябвало да се толелира простАЩИНА в сайта !!! Да се правят остри коментари към снимки е едно.. и да се обижда личността на даден човек - съвсем друго!
Това не са лични проблеми!!! Аз не виждам никаква лична насоченост в това ,което съм написал !!! Единственото лично обръщение е на Pick_Up към определен човек! Мисля ,че не би трябвало да се толелира простАЩИНА в сайта !!! Да се правят остри коментари към снимки е едно.. и да се обижда личността на даден човек - съвсем друго!
Последно предупреждение за pick_up!
4 регистрации от 2 IP-та, 2 те ги забраних!
Наблюдавайте го моля.
Следва BANN!
4 регистрации от 2 IP-та, 2 те ги забраних!
Наблюдавайте го моля.
Следва BANN!
Редактирано от администратор , 17.07.2006 08:04:07
На мене снимката и момичето на нея ми харесват и незнам защо въпросният господин е решил, че тя е алкохолно петно...??? Просто е уловена в дадена емоция...И нека да запазим добрия тон тук Забавлявайте се!
Дано admin или Plam, или някой, го разкара. един от двамата
Имам чувството , че pick_up е жена.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!