Популярни снимки за

Всички снимки

Nikon D50 , D70 или Canon EOS 350D ???

Мисдя тея дни да си взимам един от тези апарати и искам да чуя малко от вашите мнения и препоръки. От 3-те модела най-евтин е Д50 но струва ли си за 200 Лв. по-малко да си взема него и с какво е по-добър Д70 .И не е ли по-добре да е канона ???

Благодаря предварително на отгоеорилите :)

Редактирано от администратор , 26.10.2007 13:30:10

Преди няколко дни по новините имаше съобщение че през първата седмица на август Никон ще излезе с нова камера наследник на Д70. Също са казваше че ще бъде насочена към потребители в същата ценова категория. Ако новия е по скъп (10.5 мгп), то поне ще доведе до падане на цената на Д50 и Д70. Аз бих изчакал няколко седмици, може би ще извлечеш полза от новата камера. При равни други условия при сравнение на 3-те камери които си сизброил, за също бих направил сериозно сравнение и на обективите които неизменно ще трява да си купиш: цени, качестви и т.н. Каквото и да ти кажат скоро след покупката на камерата ще надраснеш китовия обектиш който идва с покупката.
Canon EOS 350D
напълно еднакви апарати които и да вземеш няма да сгрешиш,много е важно какви стъкла ще слагаш отпред ако смяташ да е само китовият взимаи никон доста по добър е,ако смяташ да търсиш евтини м42 стъкла взимаи канон.
D50/D70/D70s/...->>>, но ще е най-добре да сравниш необрботвани снимки от двете различни марки. После нещата са твърде субективни - как усещаш камерата, за какви цели ти трябва, подбор на обективи, светкавица. Сравни ги и по параметри.
Благодаря на всички "вече съм щастлив собственик на Д70"
Айди честито и да почерпиш!
Аре и от мен честито. Чакаме снимки с него :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола