За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Mnogo profesionalisti u4astvat v saita i lyubitelite nqmame nikakuv shans!Ako imate vazmojnost gi razdelete i otdelete i vnimanie na neprofesionalistite !!!( A te si li4at!!!)
Е все пак това е и сай за забавления, не мисля че е необходимо да се правят подобни разделяния,Всеки един от нас все пак се старае да прави все по добри снимки.А колкото до конкурсите ,едва ли някой от хората които могат да снимат и влизат в този сайт да се забавляват разчитат на някакви си елементарни суми.Качвай снимки ,пиши из форумите и хич да не ти дреме:)
Мисля, че така решено е добре..за да можем да чуем и мнението на добрите, на професионалистите. Не е въпросът да печелим нещо, поне за мен не стои така. Аз искрено се забавлявам да седя тук, да разглеждам прекрасните снимки на майсторите и да чуя мнението за моите скромни опити да покажа местата и нещтата, които са ми харесали и са ми грабнали окото, докато обикалям тук-там. Така че, нека го приемаме като място, където забавлявайки се, учим!
ne sym za razdelenie!
и аз не съм :)
DOBRE BE ,samo predlojih shtoto razlikite sa ogromni SOORY !
Tuk ima miasto za vsichki
Tuk ima miasto za vsichki
Мисля, че само Krassy е професионалист в този сайт. Професионалист е този, който изкарва пари с фотография. Всички са любители - едни по-напреднали, други начинаещи и т.н. Дори и TKostov e любител, защото работи като пилот. Което не пречи да има едни от най-добрите снимки в сайта. Ами ако няма такива хора като него, от кого ще се учим?
А наградите в конкурса, едва ли някой ще си ги носи в къщи. Наградените от конкурса "Детство" купиха подаръци на децата с парите от наградите.
Не мисля че някой губи от това, че тук има и хора по-напреднали от нас самите. Аз самата съм абсолютен лаик - но пък страшно обичам да снимам Най-добре да не се разделяме. Даже предлагам наградените да внасят материалните си награди за благотворителност - аз лично бих постъпила така ако спечеля. Наградените в конкурса Детство - на практика това и направиха - жеста им беше много красив!
Vadin e absolutno prav!
Niama da se razdeliame-vsichki ednakvo obichame da snimame i vseki si ima svoi stil!Uvajavam vseki v tozi site
Niama da se razdeliame-vsichki ednakvo obichame da snimame i vseki si ima svoi stil!Uvajavam vseki v tozi site
Всеки е бил начинаещ, важното е да обичаме фотографията и да имаме желание за развитие. Фотографията е нещото, което ни свързва и сближава, а това е най-важното. независимо от пол, възраст и професия. Аз съм на доста годинки, но не ми пречи да имам приятели-фотографи с по 20-25 години по-млади от мен.
Но съм професионалист в съвсем друга област.
vadin
vadin:
Прав си, че професионалистите в сайта са малко. Свързва ни любовта към фотографията. Моето преофесионално поприще също е друго. Фотографията е прекрасно хоби, което от време на време ми влиза в работа
Прав си, че професионалистите в сайта са малко. Свързва ни любовта към фотографията. Моето преофесионално поприще също е друго. Фотографията е прекрасно хоби, което от време на време ми влиза в работа
Абсолютно подкрепям написаното от теб и останалите.
Това е развлекателен сайт и не мисля, че такова деление би било удачно и съобразено с предназначението на това място.
Освен това мисля, че никой не качва тук фотографии, заради наградите. Тръпката и мотива са съвсем различни и нямат нищо общо с тях
Поздрави на всички тук !
Това е развлекателен сайт и не мисля, че такова деление би било удачно и съобразено с предназначението на това място.
Освен това мисля, че никой не качва тук фотографии, заради наградите. Тръпката и мотива са съвсем различни и нямат нищо общо с тях
Поздрави на всички тук !
За да коментирате, моля, влезте в профила си!