Популярни снимки за

Всички снимки

Използвайте фото галерия ИСКАМ КРИТИКА :)

Използвайте фото галерия ИСКАМ КРИТИКА за да се учите или да си чешете езиците

http://www.4coolpics.com/album.php?gal=59

Редактирано от администратор , 08.08.2006 12:46:10

По-скоро да се учиме. Чешенето на езиците не е много полезно. По-полезно е да се "смазва" гърлото - кой с каквото харесва!!!
Аз искам галерия, в която да качвам НЕИСКАМ КРИТИКА, искам само хвалби и възклицания!
Този декстър ме разсипа! Съгласен съм с него! :-)))
много и се радвах на тая галерия като се появи...имаше надежда възможността за коментари да се ползва по предназначение...но за кратко бе интереса към нея...дръжте темата на първа страница...та дано се възроди :)
dil_stil м
Защо пък да трябва в тази галерия? Нали всеки коментира под самата снимка. Там е мястото за критики, похвали, предложения, съвети и т.н., според мен.
...да там е мястото няма спор, но много много не се прави принципно, пък се оказа и че не всеки обича да му дават препоръки или да го критикуват...та да ни хареса да си обсъждаме нещата в тая галерия и да започнем да го правим навсякъде след това... щом като не ни е лесно по по-лесния начин да го направим по по-трудния...честно казано не съм оптимист съвсем...но пък бих искала обсъждането да се случва и се включвам в усилията по популяризиране на тази идея...за мен например това е много полезно, научавам разни неща от коментари под други снимки, бих искала да има повече такива и под моите:)...но да не забравяме, че коментарите по същество трябва да бъдат заслужени, т.е. снимките да са провокирали интерес, никой не е способен да гледа, а какво остава да коментира всичко наред...
та...мили съфорумци...коментирайте, когато имате какво да кажете и се радвайте на коментарите, предполагам не само аз смятам че те са полезни...:)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола