Популярни снимки за

Всички снимки

++++++ Fotografi v chujbina? ++++++

Zdraveite!
Rabotia po edin proekt i mi triabvat city fashion snimki ot po-golemite gradove po sveta. V BG veche imam hora, no mi lipsat tochni kolegi, koito jiveiat po golemite gradove navan. London, Paris, Madrid, a i ne samo ot tai velichina.
Obshto vzeto ako jiveete navan i snimate, bih bil mnogo blagodaren na 20-tina snimki ot centyra na grada kudeto da se hvane kak se oblichat horata (modata), momicheta i momcheta. Da se presazdade modnata atmosfera s 20 kadyra v centyra na grada (po glavnata :)
Ako potragnat neshtata shte vi napravim izvestni v Kitai, a ako ima i kinti i niakoi lev moje da padne :)

Znam, che taka ili inache snimate, prosto se svarjete s men na julian_stephanov@yahoo.com ili ICQ 7643069 da vi kaja za kvo ide rech :)

Blagodarsko i Ha3gPaBe! ;-)

Bando
20 кадъра за без пари? Ти ебаваш ли се :-)
Аз живея в Милано, ако решиш да плащаш - свиркай!
"...Da se presazdade modnata atmosfera s 20 kadyra v centyra na grada (po glavnata :)..." Човече, в градчето София няма улица, която да можеш да наречеш "главна" , а ти искаш с този провинциален термин да опишеш Лондон, Париж, Мадрид, вероятно и Берлин!? Я обясни по-точно, как с 20 кадъра ще опишеш модерността на центъра на такъв град! А можело и някой лев да падне!!! Поне "левче" да беше написал. Не, че няма балъци в тая нация, но на нивото на сайта едва ли ще намериш. Опитай в някой детски сайт.
Accept, как тъй да няма главна в София? Ний кът додъхме на Софията зимъска пък точно събора да им улучим на тез софиянци...
Вярно, че доста народ тътри пустала по Витошка, ама населението и по други улици крачи.
И за кво иде реч? Мога да те залея с баре 30000 снимки от Япония - Токио, Киото, Нагоя, Осака, та даже и Хирошима, да си ги сканираш и използваш.
Ako ti pusna snimki ot Vietnamskata "moda" edva li shte se nalojish na Kitajskia pazar.
Явно ще е за китай или някъде другаде където никой не го интересуват авторските права. иначе не може да събереш 100 снимки от приятели и да ги публикуваш. Още по малко пък е позволено да снимаш непознати хора на улицата и да публикуваш техни снимки без разрешението им. Ако е така, просто иди на www.pbase.com и си открани колкото снимки искаш.
IvanFL, непознати или познати хора на публични места (каквито са улиците) можеш да снимаш колкото си искаш и да публикуваш където намериш за добре снимките им.
IvanFL, ако беше така значи край на репортажната фотография. Интерсно ми как един фотограф пита цял сектор на стадиона като снима някой мач или пък някакъв митинг или концерт например;)
Ммм не знам как е при теб, но аз продавам тук там фотографии чрез майкросток и правилата са, ако се виждат лица, както на футболния мач, може да се продаде само за "editorial use" което силно ограничава за какви цели и къде може да се продаде снимката. Ако обаче снимам фронтално няакоя красавица която си пие кафето, снимката няма да ми я приемат без "model release" което е нейното съгласие да публикувам снимката. Също ако видя на улицата известен артистка и я снимам, мога да продам снимката и като "editorial" за някой весник или списание, но нямам право да си напечатам тениски с тази снимка. както и да е де, няма значение за тези подробности.

Редактирано от автора , 11.08.2006 17:11:24

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола