Популярни снимки за

Всички снимки

ФОТО ПЛЕНЕР! >>> 7-8 или 14-15 ОКТОМВРИ<<<2 предложения

Първо - за тези които не ме познават и на тези на които не сам досадил още казвам се Митко и сам на 19 години
Второ - много се запалих на темата фотография и то от този сайт сас сигурност сам ГОЛЯМ ..... некадърник но пак нали затова хората казват че всичко се учи.... УЖ :)

Трето - Ще се радвам да организирам Месечната Сбирка, това ще е голямо признание и удоволствие за мен.

след всички глупости ПРЕДЛОЖЕНИЕТО !

Предлагам Ви едно малко градче на 30 км от границата. Елхово :) то е малко, китно градче. В близост до него се намират страхотни места предлагащи невероятни възмовности за ФОТОГРАФИ като вас. Това са Скалният манастир СВЕТА ТРОЙЦА , реките Тунджа и Поповска, множество язовири и разбира се планината Странджа, хиляди декари гора и множество малки селца изпълнени с история и дух.

Мога да организирам страхотни два дни в Хижите околу язовир Студеното кланенче намиращт се в подновието на едно възвишение покрито с гориста площ страшно красиво е цените са от 20 до 25 лева на нощувка. има апартаменти и стай с 2 легла гарантирам за удобството
а ако сме повечко хора т.е. 60-тина човека ще оговоря намаление и цените ще са от 15 до 20 лева снимките на най-добрите ще бъдат изложени във зала в град Елхово (ако желаете де) Предполагам че Кметът на града ще съдеиства и за някоя наградка Това мога да ви предложа. Един спокоен и испалнен с красиви моменти УИКЕНД.

МОЛЯ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПОТВЪРДЯТ УЧАСТИЕТО СИ ДО 25 Септември ЗА ДА ИМАМ ВРЕМЕ ДА ОРГАНИЗИРАМ ВСИЧКО.

първите 3-4 мой снимки са правени на едно маничко язовирче на залез слънце едно от мнойеството :)

ТА ТОВА Е НАДЯВАМ СЕ ДА МИ БЪДЕ ПОЗВОЛЕНО ДА ОРГАНИЗИРАМ ВСИЧКО И НАЙ-НАКРАЯ ДА СТАНА ЧАСТ ОТ ВАС.

Мерси за отделеното време.
[wolf_valley]

П.П. МНОГО Е ЕФТИНО ВСИЧКО ТАМ :)

Редактирано от администратор , 27.09.2006 14:11:13

аз по принцип съм за на мен ми е близо
И на мен ми е близо-може и аз да се включа;)
wolfvalley, много хубава идея! Ама септември почти изтече.
Няма да се успее с организацията. Планирай нещо за началото на октомври по-добре. Местността е хубава и има много неща да се видят.
OK togava za kraq na septemvri na4aloto na oktomvri :) taka stava li ?
За октомври вече се планира някъде около Пловдив, а е и добре да не пишеш на шльокавица.
Mano всеки има право да предлага болшенството ще избере къде ще сме
м да решете Вие

Редактирано от автора , 15.09.2006 00:47:30

wolfvalley а ти наемаш ли се да организираш срещата да намериш хотели(хижи) за 60-70 човека?
ТЪЙ ВЯРНО НАЛИ АЗ ТОВА ИСКАМ
Звучи интересно - не съм ходил натам :)

Дай предварителна оферта и нещо като програма за 7-8 октомври и да преброим желаещите

Очаквам и Пловдивска оферта - примерно около хижа Здравец

Ако и двете са добри - ще ги направим една след друга, през 20-тина дни

Редактирано от администратор , 15.09.2006 09:22:24

Премествам предложението на si111 ТУК и оставям само една тема за обсъждане на ПЛЕНЕРА

Какво ще кажете октомврийската сбирка да я спретнем някъде около Пловдив. Средата на октомври 13, 14 и 15.
"Св. Кирик" е готино място - на близо са Пловдив, Асеновград, Бачково и е в самите Родопи. Като отправна точка е супер. Нека и пловдивчани се включат в предложенията и организацията - si111
Мога да организирам страхотни два дни в Хижите околу язовир Студеното кланенче намиращт се в подновието на едно възвишение покрито с гориста площ страшно красиво е цените са от 20 до 25 лева на нощувка. има апартаменти и стай с 2 легла гарантирам за удобството
а ако сме повечко хора т.е. 60-тина човека ще оговоря намаление и цените ще са от 15 до 20 лева снимките на най-добрите ще бъдат изложени във зала в град Елхово (ако желаете де) Предполагам че Кметът на града ще съдеиства и за някоя наградка Това мога да ви предложа. Един спокоен и испалнен с красиви моменти УИКЕНД.

МОЛЯ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ПОТВЪРДЯТ УЧАСТИЕТО СИ ДО 25 Септември ЗА ДА ИМАМ ВРЕМЕ ДА ОРГАНИЗИРАМ ВСИЧКО.

Мерси. И НАЗДРАВЕ
Митко
АЗ ИДВАМ И УЧАСТВАМ - ПИШИ МЕ 2-НА СТАЯ 2 НОЩУВКИ.НЕКА ИМА НЕЩО КАТО ИДЕЯ КОИ СА ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНОСТИТЕ НА МЕСТНОСТТА.Има ли широколистна растителност там?

Редактирано от автора , 15.09.2006 15:39:10

po nagore pi6e za manastirite ima i raskopki :) SA6TO IMA IGLOLISTNA I 6IROKOLISTNA GORA :)

zapisan si :)
Кире точно там няма да намериш това което търсиш но си заслужава идеята за Елхово .на теб лично ти предлагам да доидеш ден два предварително в Свиленград и след това ще ходим към Елхово.

Иначе твърдо за Елхово
Хайде и на мен ми харесва Снимай хижите да ги видим!
Като чуя хижи и си представям някаква мизерия в същото време цени над 20 лв. ми се струват височки за мизерни хижи! Така че, дай повече имфо!!! Погледни и заведенията, изхранването на народа и музикатаааа!!! Ако имо чалга, мен ме няма!!! Искам да зная предварително за да не обикалям после кръчвите и да търся место без чалга! Иначе идвам на сто процента!!!
GOG , не всички хижи са така . Има много добри хижи.

А и да не говорим , че това няма да го видиш от 4 звездния хотел !

Снимка MSHTE от фото форума .

или това...

Снимка Стефан - фото форум

Да не говорим , че тетевенската сливова ракия дето ще се лее с хижаря на тази хижа е 5 гласи над помията дето ще ти пробутат в барчето на хотела .

Добър вариант е хижа Добрила в Стара планина. Има лифт , които те сваля на 30 мин от хижата. Много добра спретната хижа , след основен ремонт с около 40 места . Банята е с подово отопление!

Наздраве

Редактирано от администратор , 17.09.2006 09:01:03

В пловдив е лудница има месец на култрата до края на октомври няма места за спане никъде, иначе мероприятия за снимаме има много.Но само това, за съжаление.За здарвец не знам как стоят нещата, ще проверя, но там е лошо за спане, виж в околностите става.
Предполагам wolfvalley има в предвид хижите на Яница-Елхово. Иначе има и др. в района на Ст. кладенче. Тези на Яница са чудесни, има възможност да си приготвяш храната; няма ресторант, както и каквато и да е музика, а каквото си донесеш. Лично на мен цената за легло ми идва излишно много; в момента на Магнолиите /където снимахме/ сигурно се доближават до тези. Стига се само с л. транспорт. Дори мисля по-удачно е ако се спи в Елхово и да е изх. пунтк за снимане, както и пътуване.
Аз съм за Пловид. Елхво ми се струва ужасно далеч.
Има ли други привърженици на идеята за Пловдив ?
И двете идеи ми допадат така,че както решат останалите
Аз съм за хасково
Plovdiiiv !!!!
da to4no za QNI6KITE HIJI STAVA DUMA :) no ako iskate moje i v elhovo da se ostane a za muzikata ne berete grija AZ 6TE SE POGRIJA + tova gotvq mn dobre tai 4e ...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола