Популярни снимки за

Всички снимки

ФОТО ПЛЕНЕР! >>> 7-8 или 14-15 ОКТОМВРИ<<<2 предложения

Редактирано от автора , 16.09.2006 16:18:30

dobre bre hora aide vseki da kaje kade predpo4ita bezx izli6ni uvartaniq

eto kak naprimer ako iskate Elhovo e taka "ELHOVO"
koito e za Plovdiv da napi6e "PLOVDIV"

za da mojem da se prebroim i da re6im kakvo da pravim spored men e izli6no da babrim i ni6to !!!

za hijite garantiram 4e cenata otgovarq napalno, za muzikata 6e se slu6a kakvoto iskate imam 400 originalni CD-ta taka 4e spokoino "GOG" :) a ako ima jelae6ti moje i da se spi v samiqt grad ! :)
админ пускаи анкета
Аз искам в Рио
А, няма всичси сме в хижите, щом са готини!!!
Много ми е далече Елхово иначе на драго сърце.
За Пловдив съм.
Аз не базбрах някой изобщо предлага ли да поеме организация за Пловдив??? Ако няма такъв, не виждам защо се обсъжда?
ВСЕКИ, КОЙТО Е НАПРАВИЛ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДА НАПРАВИ СПИСЪК С ПОДКРЕПИЛИТЕ ГО И ДА ГО ОБНОВЯВА (с опцията Редактирай)
admin, plovidvska oferta po nikoe vreme.. bravos... kak da ne ronq krokodilski sylzi sega..?!?

Az predlagam druga sbirka pokrai koleda-nova god. pyrva tochka v germaniq (frankfurt am main i okolnostite), sled koeto kratka zabejka v shveicaria...?? da mu mislqt shveicarci

Zabelejka: edinstvenoto organizatorite iskat dqdova rakiq, cigari i boza
DATA 6-7-8 oktomvri

ZA Elhovo i hijite:

wolfvalley
GQG
svetal
loveforever
35mm
vnivanova
ceco
jororib
bobik
i_ran

aide nazdrave

Редактирано от автора , 24.09.2006 14:41:19

Така, съвсем скоро ще пусна офертичка до Пловдив - тук в този постинг! Очаквам потвърждение за 40 легла в двойни стаи за по 20 лв. на легло. Датите – 6 - 8 Октомври, Петък - Неделя!
Елхово
И двете дати са подходящи, ще гледам да тръгна от петък.
Опитът от срещите в Свиленград и Златоград показва, че опцията за 3 дена е по-подходяща за посещение на такива по-отдалечени места
ceco отдалечени??? само на 70 км е от свиленград
Аз само да поясня, че и Jororib подкрепя идеята за Елхово. Още повече, че за там се споменават интересни места за риболов. Иначе извинете го, че бърка Елхово с Хасково. На него му се виждат еднакво близки

Само искам да помоля по-напред да уточним датите за пленера, за да можем да се нагласим тогава да сме свободни.

Лично на мен ми допада идеята да има възможност за две нощувки, евентуално и за желаещите да започнат мероприятието от петък. Не мисля, че ще са много хората, но все пак ... Например аз искам да посетя един-два музея в района, а те за жалост са затворени събота и неделя (имам негативен личен опит по въпроса). Та затова ако има нощувка и в петък бихме се възползвали, а иначе ще трябва да се спасяваме по единично.

Редактирано от автора , 19.09.2006 10:11:38

I az sum za Elhovo - 2na staya.
loveforever, ако искаш да разбереш мнението ми, питай жена ми
А, Дексър недей с лошо!
Аз исках само да внеса яснота и за пълнота на списъка, а виж ти какви тълкувания вадиш

Редактирано от автора , 19.09.2006 12:58:14

Елхово много далече бре
слушайте сега нещо ново аз съм главен архитект на Годеч това е малко градче близо до София има страхотна природа и интересни селца почти обезлюдени много подходящи за фотографии с есенно настроение така че предлагам ако има интерес да се опитам нещо да организирам скоро ще пусна снимки .
Не обещавам но мога да опитам да измъкна некой друг лев от кмета.
jino - дабре за левчетата, добре и за Софиянци, ама ние дето сме от морето трябва да бием три дни път с камили
Според мен ПО ПРИНЦИП срещите е добре да се органицират из централна България за да е удобно на всички...
wolfvalley, АЙДЕ ВЕЧЕ ДАЙ НЕЩО ПО-КОНКРЕТНО ЗА ЕЛХОВО, ДЕ! Да знаем ще ли стане и да се записваме. Иначе Пловдив, лесно може да се спретне.
kakvo po konkretno iska6 GARANTIRAM ZA ORGANIZACIATA AZ 6TE SE ZAEMA SAS VSI4KO samo kjete kolko 4oveka ste az 6te napravq vsi4ko bre hora nali vi kazah 1000% GARANCIA 4e vsi4ko 6te e organizirano i nqma da imate qdove !!!
wolfvalley, предполагам че Силвето имаше предвид да се покажат снимки на мястото, където ще се нощува, да се уточни какви са условията там - цени, топла вода, стаи със собствен санитарен възел ... и евентуално след това всеки да може да си прецени и да си каже записва ли се окончателно, за да се доорганизират нещата нататък.
kadeto e svetal pi6ete i men
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола