Популярни снимки за

Всички снимки

Помогнете да направя правилният избор?!

Именно! Мисля, че ще взема точно него,пак от Щатите. Иначе не ми се иска да взимам Панасоник, някак си не мога да се доверя на марката..не знам и аз защо...нещо като предварителна нагласа:( Все пак благодаря на всички коментирали!
Влади не е точно така... оптиките на тези вариообективи (говоря за панасоник фз... са МНОГО ДОБРЕ оптимизирани за малките матрички дето ги имат...) резултатът за любителско снимане е доста задоволителен.... 2 години извличах МАКСИМУМЪт от моя панасоник фз10... на 3 изложби бях със снимки от панасоника на формат 20х30...само светлината да е с теб...

но пък забрави да фокусираш БЪРЗО с тях... няма такава песен... или пък да снимаш в полумрак... и такава песен няма... или пък да искаш да снимаш дъълга експонация... еех да имаше тази песен....или пък да си любител на фотолова... да бе да... аа да не забравим - снимките със сапунерата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да минат през обработка, за да заприличат на нещо конкурентно.. уви...

с 2 думи - ако сега почваш, ако не си сигурен какво искаш, колко време ще го искаш, и дали ще продължиш - да купуваш ДСЛР е леко хмм бюджетонатоварващо предвид ползване/цена

Ако обаче фотографията ти е фикс идея... ако имаш $$, ако сметнеш че искаш да слушаш песните невъзможни със сапунерка (виж по-горе) тогава не си струва да трошиш пари за сапунера...грабвай ДСЛР-а...и почвай да трошиш $$ за обективи

Отказах се да давам съвети - всеки сам си решава... тръпа си е ДСЛР-а спор няма... но дали ще усетиш сладоста му ако не си опитал горчивината на сапунерката :)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола