Популярни снимки за

Всички снимки
Какво ще кажете да си направим една сбирка тази събота на Панчарево например???Има ли желаещи???
na plaja v restorsnta?
6te snimame pastarvi v 4iniiki i kartovki
i makro na kristal4eta mastika
az sam za

Редактирано от автора , 30.06.2005 13:20:56

Ако се организирате и другата събота, и науча по отрано, мога да се опитам и аз да дойда...
Това с макрото на кристалчетата мастика, звучи много обещаващо
За тази събота може и да дойда за другата със сигурност не мога, заминавам да снимам морето
А защо не се направи една среща и в Пловдив??
И на мен ми се иска да дойда на подобна сбирка,това че съм на повече от 300км не ме бърка,но за нещастие се налага да планувам нещата си поне седмица напред,а тази седмица няма как.Ще се радвам ако за подобни сбирки се съобщава поне седмица предварително:)
Там съм !
Ако не ходя за риба, може да дойда и аз.
vadin, то там освен ресторант има и рибарник...

важното е мен и Пламен да ни държите далече от брега, че рибата бяга...

последния път като ходихме там с Пламен, това че аз не хванах нищо е съвсем в реда на нещата...
ми Пламен ме накара да отида при едни хора, които кротичко вадеха шаран след шаран....и какво - като отидох там и те спряха да ловят !

пишете мен и Таня в списъка...ама ще стоим в ресторанта на сянка ;-)
А начален час?
За рибари, зяпачи и снимачи прeдлагам 10 часа, за пиячи приказвачи, ядящи и снимащи трапезата - 12:30
torbalan, ще носиш ли 80-200mm? Поръчал съм го, ама поне да го видя на живо, преди да е дошло.
up
какво става, Админ, със сайта? няма никаква информация от 1-ви юли - нито снимки, коментари и гласове, нито реплики във форумите и в чата.
Ще има ли среща днес на Панчарево? Тъкмо се навих да дойда, като за сефте.
Снимки от срещата

Обувки за срещата
Нещо не виждам снимки от kozmo i irina
Браво, страхотно сте си изкарали !
Я, раздуй малко подробности
Админ, добре е, че си качил снимки от събитието. Качи малко снимки и на Елриша (може да направиш серия даже с тези, дето е снимала рибарите - Ч/Б, както и моята подобна та трите да станат серия): тя има хубави - и репортажни, и пейзажи. Събери и останалите снимки, та да стане пълно документирането.
Мама на Двама: супер беше! На мен ми беше за сефте и много ми хареса!
admin нали знаеш, ако не си загубя апарата, ще го забравя, ако не го забравя, ще си затрия снимките

Редактирано от автора , 04.07.2005 11:24:56

Kozmo, ама и мастиката ли затри... . А аз чаках да я видя таз снимка...

Редактирано от автора , 04.07.2005 17:24:18

I mastikata vache (da me proshtava ttommy) i vsi4kooooooo
Вярно, ако има място на сървъра, тези събития, т.е. снимките могат да се поставят в някаква отделна галерия, за да не пълним основната галерия. Само по-стойностните да си ги оставяме в профилите.
vadin,
пратете ми ги обработени на support@4coolpiks.com, ще ги кача в галерия и ще ги покажа тук

Редактирано от администратор , 04.07.2005 17:50:39

Нищо, следващия път пак ще поръчаме мастка..
Добре, ще си поиграя тази вечер.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола