Популярни снимки за

Всички снимки

ФОТО ПЛЕНЕР! 13-15 октомври-ново предложение

Здравейте!

Понеже забелязах, че този път не може да се ориентираме нещо и да се организираме имам ново предложение. Става въпрос за Девин, знам, че е далечко, но пък за сметка на това има страшно много места за снимане и е много красиво. Проучих въпроса с настаняването в хотел Елит, лично аз съм отсядала в него и съм много доволна. За съжаление местата не са много, разполага с 12 двойни стаи, 3 апартамента и 3 единични стаи (могат да се ползват и за двойни-леглото е спалня). При проявен интерес от наша страна ще направят отстъпка в цените. За тези които искат да разгледат това е сайта на хотела
www.elite-devin.com

Чакам мнения

Редактирано от администратор , 27.09.2006 11:39:52

Навит съм и за Хисар и за Девин . Където успеем да се организираме . И двете места са хубави .
и аз
Е предполагам, че тази оферта отпада, тъй като Хисар е по-близо и ще могат да дойдат повече хора. Ианче цените са почти същите. Сега разговарях с хотела двойната стая е 50 лв., единичната -40лв., апартамента, който е за четирима - 65 лв., като тук е включена и закуска. Смятам, че има много места за посещаване и по пътя до там и в околностите, но ще има още пленери, нали?
На мен нещо ми се виждат много 40лв за самостоятелна стая или 50 за двама. Не знам за софиянци но ние в провинцията получаваме по 200 лева заплати и за да дойда трябва да я дам цялата :)
Да предполагам, че е така, но това можах да намеря...така и така офертата май отпада. Запиши се за Хисар
аз съм за Девин ако се брои де
az sum suglasen za devin super e tam !!!
На 19-22 ще съм на Слънчев Бряг - що не с еорганизирате за Несебър та поне да пием бира заедно!
За Девин.
добра идея , подкрепям и ще дойда ако не излезе паламуда..........
Предлагам да обърнем внимание на офертата на Вокси, за Девин хотела мога да го запазя и за ноември ако имате желание
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола