Популярни снимки за

Всички снимки

Х И С А Р <<< 6 - 8 ОКТОМВРИ – петък - неделя >>> ЗАПИСВАНЕ

VoxGabrieli хората се записват, а аз май ще се отписвам Нека ако има желаещи да се настаняват. Ако ми се отвори парашута и дойда ще се оправя със спането! Весело...
Вокси се обади от мястото на събитието и каза че хотела е страхотен, направил е резервациите, и е осигурил телевизор за мача :) Освен това около хотела има доста квартири така че, и повече хора да искат да дойдат, няма да е проблем спането и никой няма да остане на пътя :)
Аз около 14.10.отивам из Родопите.Ама щом има места около хотела мисля да дойда и аз в Хисаря за Събота и Неделя.

Редактирано от автора , 03.10.2006 17:47:29

Моля запишете за двайната стая в събота Фотографиня-та ...ох как се пишеше fotoGrafinq...тя по-късно ще си потвърди

Редактирано от автора , 03.10.2006 21:57:23

Записахте ли ме за събота, двойна стая? Или не останаха?
Zivi i zdravi :))) Radvam se da se vidim subota ili nedelya ;) Voxi, 6te ti zvunna da se douto4nim ;) Ajde do skoro!
Akujiii... Градски къде сииии ???
fotoGrafinq, опасявам се, че Вокси вече не е в София. По-горе е дал телефона си. Звънни му и нещата ще се уредят:)
аз ще доида само да ви видя в събота
Молба до тръгващите от София , в събота:
Издирват се две места за пътуване до Хисар, за мен (Desso) и Гошо (jorostam), ако няма - някой знае ли кога и какъв транспорт има до там от София
Ще се черпим в Хисар, то се е видело!!

P.S. Дано да има денонощни кръчми , че местата в хотела май свършиха
Desso, за превоза си урЕден само да видиме къде ше се срещнеме събота сутрин. Иначе требва да сте нелегални (да не легате)
dexter - президент
Той Гошо каза , че ти има телефона
Ще се чуем
И при мен има 2 места (ще пътувам от София в събота сутринта около 8ч.)

Редактирано от автора , 04.10.2006 23:12:48

И аз май ще намина в събота да ви видя:)
И при мен ще има две места, но пътувам в петък вечер. Ако някой е без транспорт, но ще тръгва в петък - да се обозначи
Мами аз ще минеш ли да ме забереш
Хихихи
Само да не си забравя перката
Tака като ви гледам май аз ще съм единствения, който не познава никой и как ще ви намеря не знам :)
mano, като видиш едни отнесени с фотоапарати да снимат жълтата пеперуда, окото на бабата, магданоза в салатата, мехурчетата в тоника или да се надпиват с бира, значи не си добре, на точното място си попаднал, за диагноза като твоята, ще се включиш със сигурност

Редактирано от автора , 06.10.2006 03:19:32

si111 Хахахахаааааааа както винаги точно се изразяваш
:) И вие ако видите някой залюхан да броди към никъде и да са чуди какво става обадете му се :)
не си само ти, спокойно
мноого сме силни сме
Благодаря на всички , които се отзоваха -
MamaNaDvama, GioX, dexter
Ще се видим там

Редактирано от автора , 06.10.2006 21:34:42

Имам уговорка с algaivel утре в 9:30 среща на McDonalds и Shell - Пазарджик. Ако има и други, които ще пътуват по магистралата и искат да се присъединят са добре дощли. Аз ще съм със тъмно зелен Seat Toledo PA9700AH и ще чакам там.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола