Популярни снимки за

Всички снимки

Търся си компания за ултра мини фотопленер из Родопите около 14.10

Аз около 15.10.отивам из Родопите.Търся още наколко човека.Идеята ми е да се заснемат прекрасните цветове на гората през този сезон - можем да го направим като уъркшоп на тема цветопредаване на филмовите емулсии и цифровите сензори и техники на снимане на пейзажи.Ако иска някой да идва - добре дошъл.Ще попитаме svetal за съвет относно региона.
здравей. това лято направих около 2 месеца в родопите. ходи ми се пак, но средата на октомври съм ангажиран. мога да ти дам идея за някое интересно място. поздрави pstanev
ами аз ти казах ако имаш предвид източни Родопи брои ме и мен
Моля те, при първа възможност напиши нещо по-точно разположено във времето и пространството. Маршрут, транспорт - такива неща.
аз съм в полите на Средните родопи - Кричим - ако минеш оттам обади се
Ako goworim za weekend iz rodopite 13-14-15 to az sum mnogo navit. Po princip imashe ideya da se pravi plener v rodopite oktomvri obache naroda se nasochi kum hisar.
Е, аз бях предложила и организирала за Девин точно в този период, защото знам колко са красиви Родопите през есента, но...уви. Дано ако решите ноември да сме там, макар че тогава вече може и сняг да снимаме
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола