Популярни снимки за

Всички снимки

Mагазин PHOTOSYNTHESIS - откриване

Заповядайте да открием заедно едно ново място за фотография! На 9 октомври, понеделник, от 17,30 часа, магазин PHOTOSYNTHESIS кани всички на голямо надснимане в специално изградено за събитието фото-студио. Техниката също е подсигурена в лицето на новия Nikon D-80 и Canon EOS 400, но можеш да си носиш и твоята собствена. Мястото е в SKY City център, кв. Гео Милев, ул. Коста Лулчев 52, София. Можеш да се запишеш за участие от 17,30 до 18,30 часа на място в магазина, истинското надснимане започва веднага след това. За първите трима има и награди – 8-мегапикселов Olympus SP-350, професионална раница за SLR с място за обективи и лаптоп и чанта за SLR и обективи Case Logic. Елате да се позабавляваме заедно!

Редактирано от администратор , 10.10.2006 16:57:44

Беше супер весело!!! Благодаря на организаторите и на всички приятели!
малко Pics от снощи :)

Редактирано от администратор , 10.10.2006 11:16:49

Ще ми е интересно да видя снимката спечелила 1ва награда.
при мимовете - не знам,закъснях...а колкото до моята - снимките са на чужда карта,тъй като не дадоха да снимам с моя апарат

ще се опитам да заснема снимката

Редактирано от автора , 10.10.2006 13:11:10

- това е спечелилата снимка
обаче тази по ми допада

Mimovete: Scent of love.

http://www.4coolpics.com/show.php?id=84020

Редактирано от автора , 10.10.2006 18:35:33

Освен двете последни снимки, които сте качили, има и други, които се намират в самия магазин и си заслужава да се видят на място (нещо като мини изложба), лично на мен много ми харесаха. Досега не съм влизала в магазин, където техниката е достъпна за разглеждане по изключително свеж и нетрадиционен начин!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола