Популярни снимки за

Всички снимки
С mitkowin, смятаме ако е хубаво времето, събота и неделя да поснимаме "Есента", на Смолянските езера. Това, което проверих е, че хижа "Смолянски езера" е в ремонт Но наблизо има достатъчно места за преспиване, всеки от вас, може да си ги намери в нета, а и на място. Ако има желаещи, при нас има 2 места за пътя до там. а да и бира

Редактирано от администратор , 17.10.2006 07:51:54

Админ, не мога да си редактирам правописните грешки и важна дума, като напр. Сериозна забележка ти отправям!
Админ, мерси за редакцията

Редактирано от автора , 12.10.2006 14:04:00

ако е хубаво времето = абе засега не ме боли крака
Този район ми е един е любимите!Жалко,че ми много далеко... има много хубаво хотелче,което е и рибен ресторант!преди година нощувката беше 10лв-12лв.В самия Смолян е..казва се Рибен дар-ходила съм 2 пъти и съм много доволна!
Дано времето да ехубаво,за да отидете!Късмет...:)
cielo, мерси за координатине , ще го имаме предвид.
Аз съм навит от къде ще минавате?
да ви е весело и приятно...и наслука...
аз пак ще си снимам морето
Наслука и от мен!

И навръщане минете през Брестовица - знаете го къде е. Гроздобера върви там все още с всичка сила!
mano, при всички случаи през Пловдив и Асеновград. Така, че можем да те вземем.
Мерси момчета на вас и на всички, забавно изкарване на събота и неделя!
si111, еми навит съм но май ще съм сам освен ако не взема някой но ако искаш телефона ми е 088/ 8975753 можеш да ми звъннеш да се разберем кога и къде. Ама ми дрънни малко по-късно за да имам инфо дали ще ходя сам или с някой. Примерно към 20:00

Редактирано от автора , 13.10.2006 13:31:40

Малееееееее, ще си изям ушите от яд, че сега го прочетох
Върнахме се, поне аз де другите тръгнаха току що за София. Само можете да съжаляеате, че не дойдехте :P
чакаме снимки
Много сте ми далече! Весело изкарване и ще чакаме снимки!
Аа...и наздраве
Има и снимки вече :)
tkostov и ние от теб!!!
cielo, до не забравим да БЛАГОДАРИМ!!! И хотелчето и кръчмето, се оказаха на ниво и то страхотно!!!
О...там ли ходихте?Аз ти казвам..много ме кефи и собствениците също?Браво!ЗАВИЖДАМ...;)
И другия път, като ходите до Смолян на връщане да минете не през Чепеларе, а през Девин, да ви черпя, по едно . След с. Широка лъка до гр. Девин е смесена гора и есента е просто уникална. Който не ми вярва да пробва този маршрут и свиркайте - почерпката си остава в сила до първи сняг
Вярвам ти-това е любимият ми район-Смолян-Девин,да не споменавам еко-пътеката в Девин,особено по това време....:)
Ми хайде там да е следващия пленер
roka, ми ние към Девин бяхме тръгнали но окъсняхме щото много ядохме в Широка Лъка и нощта ни свари неподготвени. Затова хванахме късата пътека през яз. Въча :)
Абе дават го тази събота и неделя доста топло до 25 градуса. Няма ли желаещи да идем на Батак и Белмекен ?
Аз съм, за! Нямам планове
Други немат ли мерак бе ?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола