Популярни снимки за

Всички снимки

Изложба Туризъм и пътувания - 5.12 - Клуб на Фоторепортера; Награди

dexter, ще го пазя лично от твойте посегателства Защо е това - направил си нещо с желание и надежда, сподели го с другите-нека имаме възможност да видим да коментираме, да си припомним и да си определим лични фаворити. Да си разкажем кой къде е отпечатал, кокви проблеми е имал или какви приятни изненади са го споходили.
Никой не оспорва правото ти да си прибереш снимката предварително - ти си автора, просто не мога да разбера хем желанието ти да си част от този сайт, хем измъкването ти в сюблимния момент
dobrovolci za podrejdaneto na izlojbata?
Честито на спечелилите! До кога е изложбата?
da naistina,do koga e?
Blagodarq
i chestito na ostanalite :)
Честито на всички участници,както и на спечелилите награди!
Нека да има все повече такива изложби!
А защо не са по стените всички снимки?
Съгласно регламента на конкурса: Жури определя кои снимки да бъдат допуснати до Изложбата.
http://www.4coolpics.com/k_prolet_liato.php

Благодаря на Галя, Динко, Вадин и Ели за помоща при подреждането

Изложбата е готова и Ви очакваме за откриване днес от 18:30 часа в Клуба на Фоторепортера - подлеза при Министерски съвет и ЦУМ
vladimir666, ами просто няма място по стените за всички снимки, а и както каза админа в регламента е записано друго
Според мен изложбата е много хубава и наистина заслужава да се види
Ясно:)

Аз вчера ви видях докато позиционирахте снимките в клуба!
vladimir666 и не се обади?????
Е кажи, може ли такова нещо
Червените точки са сложени
Едва днес се поосвободих от служебната лудница!!! Изложбата е прекрасна. Не можахме с Пагане да се откъснем повече от 2 часа се размазвахме буквално от удоволствие!
Специални поздрави на наградените! И всичките снимки бяха чудни!!!
Лично аз - специални благодарности затова, че снимката ми беше избрана сред десетките бисери да участва в изложбата...!
И много успехи и все по-красиви и вълнуващи снимки!

Редактирано от автора , 07.12.2006 23:38:35

днес и аз видях участващите снимки,ами браво има страхотни снимки.лично за мен съм недоволен че от 8 мои снимки с които участвах 3 намериха място на изложбата(едната беше победител в конкурса) 3 на видно място в папката а 2 не намериха място и в нея .но явно така е решило журито аз все пак си казвам мнението хаиде живи и здрави всички
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола