Популярни снимки за

Всички снимки

Изложба Туризъм и пътувания - 5.12 - Клуб на Фоторепортера; Награди

Админ, искрени поздравления за идеята - всички снимки имащи право на участие да могат да бъдат видяни. За ман виниги е било много интересно, да видя и оценениете и отхвърлените от журито. Сматам, че така се учим и е по-честно.
Поздравления за всички участвали и за добрата инициатива.
algaivel, доколкото си спомням - идеята е твоя
Админ, искаш ли голям файл за афиша?
Журито в състав:
1. Владимир Балевски - balevsky
2. Владимир Динков - vadin
3. Ивайло Иванов - IVU
определи следните награди:

І ва награда
Чавдар Костов – tkostov за снимките: “Час пик”

и “Петлите”

Две втори награди:

Антон Донев - Donsky за снимката “Виена - шантавата къща”

Нели Kолева - tender за снимката “Алпийска утрин"

Редактирано от администратор , 25.11.2006 10:33:22

честито
поздравления за победителите и браво на журито за добрият избор
поздравления и на новите победители
снимките са прекрасни!
Честито и от мен
Явно, тук трябва кротко да наведа глава, да благодаря на журито, на колегите-фотографи, на колегите-нефотографи, на майка ми,на жена ми, на връстните ми и невръстни дечица, на котката, на... - добре де, и на тъщата.
И за всеки случай - още веднъж на журито. Има и други конкурси, я!
4estito i ot men
Страхотни снимки са избряани от журито!
Поздравления и честито на авторите!
Браво!!Честито!!
Га ше черпите вее

Честито на всички!
Да отбележа само, че за мен бе важно как изглежда снимката изкопирана (не е въпроса само да е гот за нета, а и да може да се копира); Иначе - ще се уверите - има изключително много снимки, наистина, а да се избере най-доброто - е, постарахме се!
а кога можем да видим участващите в самата изложба кадри?
(освен на изложбата, разбира се )
Участници в експозицията:

Мая Станчева - Flowerfly, Галина Велева – algaivel, Чавдар Костов – tkostov, Антон Донев – Donsky, Нели Kолева – tender, Светлин Александров - svetal, Даниела Иванова-Рибарска – loveforever, Цветан Остромски – ceco, Кирил Петров - 35mm, Александра Лещарска – Asinka, Стефан Стефанов – spstefanov, Корнелия Георгиева – lina, Георги Георгиев – GQG, Александър Васков - lovec1, Петя Андреева – Astrid, Иво Дамянов – Ivoto, Атанас Атанасов - nasko_ , Ивайло Христов – VoxGabrieli, Васил Пипев - V_Power, Юлий Маринов – Ceaser, Галя Георгиева - GALA_VARNA, Десислава Емилова – dreamfall, Валентин Христов – Amateur, Галя Георгиева - Pagane, Владимир Динков – vadin, Тихомир Начев – kaspar, Динко – zgrync, Силвия Димитрова - si111, Димитър Димитров – mitkowin, Георги Генчев – geshwin, Косьо Евтимов – akuji

Снимките, които няма да влязат в експозицията, ще бъдат подредени в класьор и поставени на видно място за разглеждане от посетителите на изложбата
Честито на наградените!
Благодаря на всички за подкрепата и оценката!
Поздравления за наградените!
Съжалявам че няма да присъствам на откриването
Весело изкарване

Редактирано от автора , 28.11.2006 09:01:23

Честито на всички
Моля моята снимка да не бъде подреждана в класьора поставен на видно място. Благодаря! Още по-добре да ми я върнете ако имате възможност.
Е, това се казва приятна изненада ! Благодаря на журито за оценката! Поздравления за наградените и за всички, участвали в този конкурс, за чудесните снимки!
dexter - това е една от целите, който иска да си вземе снимката
admin, значи трябва да дойда преди откриването, да гепя класьора, да си извадя снимката и да си я прибера?
dexter:
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола