За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
jino: пиши ме и мен + 1 дете.

Уф... аз не знам още за 4-5-ти.. предполагах, че ще решите за 11-12, но не можах да се включа да го напиша... Кога е крайния срок да кажа? Иначе за мен става дума за 2 възрастни+1 дете. Колко места има в хотела? Притеснявам се, че ако не можем да дойдем, да не заемем място за друг...
jino, кога трябва да потвърдиш за хотела?

jino, кога трябва да потвърдиш за хотела?
Aз само да доуточня, че
21.loveforever+2деца
22.jororib
сме без нощувка - ще спим на вилата във Връбница.
21.loveforever+2деца
22.jororib
сме без нощувка - ще спим на вилата във Връбница.
За мен е много вероятно да дойда, ама и аз още не мога да потвърдя
Ако се наложи, да се включа късно, ще моля loveforever и jororib, да се приплюнча към тях,
та да може до късно с Боби и Марианка да играем на покер

Аз се включих с коментар за района, но не съм сигурен, че ще дойда. Не ме пиши засега.
За мен и silverche ще потвърдя в Понеделник или Вторник дали на 100% идваме
jino написа:
ОСТАНАЛИТЕ СЪБОТА 4ТИ НОЕМВРИ КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО /ОТБИВКАТА ЗА КОСТИНБРОД/
В колко часа там ?

jino написа:
ОСТАНАЛИТЕ СЪБОТА 4ТИ НОЕМВРИ КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО /ОТБИВКАТА ЗА КОСТИНБРОД/
В колко часа там ?
Редактирано от автора , 28.10.2006 22:08:08
Ще идвам, но няма да спя в Годеч. Ще се връщам в София за нощувки. Ще се радвам да прочета някаква приблизителна програма, за да се видя с тоя - оня по някое време през деня.
Редактирано от автора , 28.10.2006 22:28:21
Oshte edno mesto za BOBIK. Telefon za vruzka 9434043 slusheben
Bobik - 1 mesto tel 9434043
jino, без мен, на 4-ти имам рожденничка, няма да мога да дойда. Весело изкарване на компанията!
Абсолютно нищо не разбрах за условията в хотела дето има само 20-30 места или нещо такова??? Има ли топла вода няма ли? Не може ли да се пуснат поне две три снимки на хотела за тези, който са от далече и не са ходили?? Или сбирката е само за софиянци?
Поне кажете каде се намира това нещо щото аз съм забравил географията. А подочух нещо за сръбска ЧАЛГА, което доста ме смущава!!! Ако може да се изяснят тези вапроси щото не ми се бият 400 км за тоя дето духа!

gog хотела не е супер може да има а може и данема топла вода по въпроса за сръбската чалга -"поздрави от srebrni krilje"
по въпроса за това нещо:-) близо е до границата със сърбия
не е само за софиянци който иска е добре дошъл
по въпроса за тоя дето духа ако много духа /или вали/ аз мисля че нищо нема да стане
по въпроса за това нещо:-) близо е до границата със сърбия
не е само за софиянци който иска е добре дошъл
по въпроса за тоя дето духа ако много духа /или вали/ аз мисля че нищо нема да стане
Ще бъде ветровито и студено. Минимални температури между минус 3 и 2, максимални между 4 и 9°. В неделя ще се заоблачи и температурите слабо ще се повишат.
Любка Кумчева
Любка Кумчева
jino, значи остава за следващата неделя!

Последно кога ще се ходи за да мога да се освободя от работа тези дни ?
Дайте повече информация!
Дайте повече информация!

Може да бъдете сигурни, че ако аз дойда - топла вода със сигурност няма да има

MamaNaDvama, и ще вали поне дъжд, и ще си поркаме кротко и напоително, и сръбско яко до дупка!

LONELI vale ne vale topla voda nema da ima :-) а ако наистина вали В ЧЕТВЪРТЪК ЧЕТЕТЕ ФОРУМА аз поне със сигунност ще бъда

loneli чети всичко съм написъл
jino, значи да разбирам, че си остава за 4 и 5 за Годеч ?
Също така попитах на 4'ти в колко часа ще се събира на "КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО /ОТБИВКАТА ЗА КОСТИНБРОД/" ?
Също така попитах на 4'ти в колко часа ще се събира на "КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО /ОТБИВКАТА ЗА КОСТИНБРОД/" ?
лонели чети 9.00 там ти бъди
Редактирано от автора , 29.10.2006 22:32:28
тук админа малко ме превари и пленера във пренер го превърна
PS но с вълшебна пръщица отново пак го върна :-)
PS но с вълшебна пръщица отново пак го върна :-)
Редактирано от автора , 30.10.2006 14:11:04
Ах-ах-ах! 4-5 ноември ми е невъзможно, дори за единия ден
Ужасно съжалявам! Ако беше следващата седмица ...

Ужасно съжалявам! Ако беше следващата седмица ...
Посоката,която сте избрали е изключително интерсна,вълнуваща и за щастие малко позната.Тук ще може да видите западнали живописни селца. Разбоишкия манастир е много интересен, но в Букуровския, който е нов, не може да почувствате историята. На линка, който ви предлагам да разгледате, са снимки /не добро качество/ от село Беренде и околностите. Обезателно посетете църквата, защото не след дълго стенописите няма да личат и снимките ще бъдат уникални.Ключът се намира в бай Аспарух, като попитате ще ви кажат къде му е къщата. До селото се намира вековният дъб отпреди 1600 г. Ще се движите по стария римски път via militaris. На върха на планината Чепън се намира Петров кръст, където е имало тракийско светилище на бог Сабазий. Там условията за парапланеризъм са отлични, но българина няма скоро да полети./Дано да греша/.
Приятно пътуване в историята, но ми се стува, че след всичко видяно у вас ще остане малко тъга, защото всичко се руши....
Бъдете много внимателни като влизате в църквата, защото се рушат стенописите. Пазете я !!!
Това е линк към снимките:
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_ALBUM&ALBUM_ID=4558
Приятно пътуване в историята, но ми се стува, че след всичко видяно у вас ще остане малко тъга, защото всичко се руши....
Бъдете много внимателни като влизате в църквата, защото се рушат стенописите. Пазете я !!!
Това е линк към снимките:
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_ALBUM&ALBUM_ID=4558
blradbg аз мисля да ги заведа до гинци и губеш това което казваш е добре ама за съжаление нема да има време
За да коментирате, моля, влезте в профила си!