Популярни снимки за

Всички снимки

Идея за сайта -> 3-ти дубъл -> любими снимки

Е тука вече ще си изкарам боя

Значи предложението ми е да се направи секция за всеки юзер - Любими снимки.

Под всяка снимка ще се сложи малък бутон -> Добави в любими и после юзера през личния си профил може да аксесва страницата с всички снимки на други автори, които е добавил в любими.

Аве ясно е за какво говоря

Това поне е елементарно. Фасулска работа. Дори няма нужда да се обфускира базата или да се пачва кода. Просто ще се добави като допълнителна функционалност. Максимум 30 минути работа барабар с бъгфикса и да се секюрне.

Кажете си мнението.
Даже може горе в менюто да се вкара. Вместо думата снимки да се повтаря три пъти:

Превю на всички снимки | снимките в албума | снимките в конкурсите | избрани от редактора

Може да стане:

Превю снимки: всички | в албума | в конкурсите | избрано | любими
А с първия дубъл какво стана, Адаш!?
Чакаме управата да се размърда

Иначе ще се оплачем на ПРОФСЪЮЗА!
НА оня Тренчевио!???
хихихи харесва ми .гърч за админа
Аз предложих същото, но ме подкрапиха толкова хора, че на пръстите на 1 ръка се брояха.http://www.4coolpics.com/forum.php?c=4&t=14060
винаги съм искала "Любими"

Има нужда, ма как само звучи, пачване, бъгфикса, ти май си сменил фотото с клавиетура :)
kpstudio ха ха :) и накрая ще обфускираме базата, ще пуснем мод реврайта, ще нафлудим ботовете и ще вдигнем пейдж ранка
Баси терминологията :), направо ма разби
добро предложение! но една възможност за редакция на коментарите към снимките, ми се види по-належаща
а имало ли е такова предложение?
То аз вече се научих да НЕ пиша коментар преди първото кафе но все пак от време на време бера срам И май не съм само аз - бая снимки се оспамват с уточняващи коментари за сгрешени преди това постинги. Едно буточне 'редактирай' и си отдъхваш

Редактирано от автора , 27.10.2006 14:04:05

И аз, и аз !!!
Трябва си бутонче за "любими снимки"
Всичко зависи от админа, ако той реши да прави промени ще ги направи. В сайта има много хубави снимки и бих желала да си ги имам някъде тук.Съгласна съм с "любими снимки".
Късно се включих в идеята, но по-добре късно, отколкото- никога!
Аз също съм за.

AGREE
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола