Популярни снимки за

Всички снимки

Идея за сайта -> 4-ти дубъл -> снимките на първа страница

Предлагам да се направи още една от "глобалните" галерии. Галерия с всички снимки, които потребителите са публикували "На Първа Страница".

Според мен ще се получи много интересна галерия. Да се види кой каква снимка е определил в даден момент да се върти на първата страница. Предполага се, че потребителите публикуват на първа страница свои снимки, които смятат за много добри и искат да придобият по-голяма популярност. Аз лично съм седял по една камара време да блъскам F5 и да виждам какво се сменя на първа страница. Един вид "избрано", но от самите потребители, а не от редактора.

Дайвате коментари да видим кой ще яде бой.
Това поне е толкова елементарно, че на админа ще му отнеме повече време да ми отговаря тук във форума отколкото да го направи
Също е добре да се виждат всички снимки, които в момента се въртят на първа страница. Па ако се и вижда колко показвания остават на всяка...
То тва ми беше идеята за галерията - да е динамична и да показва само снимките, които към текущия момент са чекнати от юзерите да се ротират на хоума.
IVU Мое да си пил, но си праФ, заставам зад тази каузЪ

Редактирано от автора , 24.10.2006 01:13:42

haresva mi
На мен пък ми харесва, ако потребителите можеха да трият собствените си снимки от всички галерии и по всяко време
admin, е това е дума ... да се свърши един път за винаги блъскането на F5
офффф
едно предложение и от мен.
да има коментари на автора,коментари към снимките на автора и отговори към автора
така както е в култа
Наистина е хубаво да се направи такова нещо, а не да се натиска постоянно Ф5
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола