Популярни снимки за

Всички снимки
Какво става с него, някой знае ли? Защо вече не влиза? Русев е един от най-добрите фотографи в сайта и не само това, той пишеше най-обстоятелствените и полезни коментари. Изобщо не се щадеше, даваше щедро съвети на всички прохождащи фотографи. Спомням си, че когато започнах да посещавам сайта именно той ми направи впечатление - с отличните си снимки и добрите коментари и беше една от причините да остана. Ще се радвам ако скоро се появи отново. Дано!
...наистина къде се загуби?!!!!
Абсолютно съм съгласна!!! Той е един от на-добрите фотографи в сайта!!! Има едни от най-добрите фотоси тук и винаги помага на начинаещите фотографи, не държи груб тон, дава полезни съвети!!!
Да, и на мен ми направи впечатление още в самото начало! Русев, каним те на срещата въъв Варна!
в момента говоря с него в ICQ-то
О. К., покани го тогава
поканих го, но като гледам последните снимки са му от 27.06 което ще рече че не се е губил много време
abe az sym nabludatelna;) aktivnostta mu e spadnala ot 90 na 10% a e mnogo cenen kadyr!
Abe stiga ste pisali ve4e , zasramvate me , 4ak tolkova vnimanie !
Tuka sum poseshtavam saita imah mnogo rabota naposleduk i ne mi ostavashe vreme da ka4vam snimki !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола