Популярни снимки за

Всички снимки

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ ЗА ФОТОПЛЕНЕР ГОДЕЧ

ПЛЕНЕРА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 4 И 5 НОЕМВРИ
ЛОШО ХУБАВО ВРЕМЕ ТРЪГВАНЕ 9,00 СЪБОТА КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО/РАЗКЛ­ОНА ЗА КОСТИНБРОД/

НАЙ КЪСНА ДАТА ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ ЧЕТВЪРТЪК ДО 13ЧАСА

КОЙТО Е ЗАПИСАН И НЕ СЕ ОБАДИ ДО ТАЗИ ДАТА СЕ СЧИТА ЧЕ ИДВА НАДЯВАМ СЕ ДА ПОСТЪПИТЕ КОРЕКТНО ПОЗДРАВ JINO

Редактирано от администратор , 05.11.2006 09:02:47

ПЛЕНЕРА ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА 4 И 5 НОЕМВРИ ЛОШО ХУБАВО ВРЕМЕ ТРЪГВАНЕ 9,00 СЪБОТА КАРАУЛКАТА НА ЛОМСКО ШОСЕ И ОКОЛОВРЪСТНОТО/РАЗКЛ­­ОНА ЗА КОСТИНБРОД/СПИСЪКА СЪС ЗАПИСАНИТЕ Е ТОВА:
1.jino+1дете­­­
2.gishata
3.mama­n­a­dvama
4.birdofp­ra­y?­колко човека?
5.35mm
6.t­­­eddybear
7.IVU
8.ACCEPT /без преспиване/
9.gioX
1­0.­sp­stefanov+3чове­ка осигурено спане
11.lansky+1чо­­­век
12.algaivel
­1­3­.Lovec1 /без преспиване/
14­.elr­­isha
15.silverche ,lonely /неделя/­­
16.спасимир­+1д­ете­
17.админ
18­­.vadin­?
19.Loveforever/без преспиване/
20.jororib/без преспиване/
21.pileshtar­­­
22.voxgabrieli
­2­3­.bobik

НАЙ КЪСНА ДАТА ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ ЧЕТВЪРТЪК ДО 13ЧАСА КОЙТО Е ЗАПИСАН И НЕ СЕ ОБАДИ ДО ТАЗИ ДАТА СЕ СЧИТА ЧЕ ИДВА НАДЯВАМ СЕ ДА ПОСТЪПИТЕ КОРЕКТНО ПОЗДРАВ JINO

Редактирано от администратор , 31.10.2006 20:23:22

Хаха, ентусиаст!...

Мен за спане не ме брой, а дали ще се появя или не – както и в досегашните пленери – си е Божа работа! Макар, признавам, да ми се идва с всичка сила...
jino, пИши още двама броя - мен и jorostam, с преспиване и там каквото трябва!
Както разбрах срещата е на околовръстното и ломско!
Има ли при някого две места за нас, до Годеч, и обратно до София?
Ми тва е засега, дано се намерят добри хора
Desso ще се намерят
jino batee az sum oshte pod vupros utre shte ti podtvurdq,q me nameri v skype-to ili napishi mi go v maila
pozdravi
Jino, потвърждавам три места - 2 - ма възрастни и едно дете - Brumbo.
Десо, Жоростам, ако не си намерите транспорт - ние ще Ви вземем, нямате проблем:)
Трябва да се чуем и уточним само.
0889254655 - Галя

Няма нищо по - хубаво от лошото време
Pileshtar + Geshko без приспиване!
мен също не ме бройте за преспиване...ще помоля някой,при когото има място в колата и също ще се връща - да свирне
elrisha, аз ще се връщам.
jino otpishi me,nqma da idvam.Imam si neotlojena rabota v nas,mnogo sujelqvam imam jelanie da otida da se zapoznaq s novi hora ot moite interesi,dano da ima sledvasht put.
може ли 2 души без преспиване с кучета
engie да
аз съм с кола но от кучета място няма има ли алтернативна среща в годеч някъде или се тръгва заедно от околовръстното
ТЕЛ 0898 49 67 01 ДАНЧО
И аз ако успея да дойда ще е за няколко часа без преспиване.Така че не ме бройте за хотела
И нас бройте без преспиване 2 +1/2
Desso: имам две места София - Годеч - София обади се: 0887259415 Спасимир
Кучетата с каишка и намордник ли са?
Галя, мерси много, ще се чуем
По-убаво от лошото време е лошо време и ракийца
Как се стига до тоя Годеч като идвам от магистралата евентуално в неделя да дойда да ви видя ? Ама да знаете, че съм зле с ориентацията :)
като стигнеш околовръстното завиваш надясно по него и караш около 15 км следиш пресечката с ломско щосе или /същото/отклонението за костинброд след тва само направо по знаците
Мано, требе половин София да обиколиш по околовръстното!
Като идваш по магистралата трябва да хванеш по околовръстното и да стигнеш отбивката за Костинброд. Оттам гледаш картата и си в Годеч.
Ето карта http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=6db0e1121cb949b033e39d0b38632823&ix=3&iy=7

Да, jino ти е казал - като идваш към софия трябва да хванеш по околовръстното надясно и оттам само по него докато не стигнеш отбивката за Костинброд

Редактирано от автора , 02.11.2006 20:13:49

Благодаря, ще се ориентирам.
mano, ако искаш може да се разберем нещо заедно да ходим на там, понеже и аз в Неделя ще ходя..

Евентуално с Accept ще се разберем нещо и с него. Може 3'мата в колона по един да ходим
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола