Популярни снимки за

Всички снимки

Юзер - права и свободи ?

По принцип съм от другата страна на барикадата и съм много ЗА гърч на юзерите, но все пак ... да бъдем хора. Та по същество и наведнъж, малко предложения:

Няколко опциики, според мен задължителни за сайт от този ранг :
- Опция ‘превю’ на снимката, преди да се публикува/качи. Хубаво е да видиш аджаба какво точно се показва и то в браузера. Редовно засичам триене на снимки, заради объркан файл или резолюция. Ясно е че за момента тази грешка не е непоправима, но се получава излишно триене... ма ако някой бързак вече е гласувал или коментирал ... дилема

- Опция ‘Редакция’ на собствените коментари към снимки (свои и чужди). Тук грешките се плащат скъпо - потене заради граматични грешки; писане на следващи уточняващи коментари, за не-разбираеми мъдрости и подобни.
Очаквам ропот, че възможността потребител да променя написан вече коментар, ще наруши логиката на следващите коментари към конкретната снимка (примерно ако са обвързани). Според мен няма опасност от подобни проблеми (все пак сме що годе интелигентни хора ), но може и това да се избегне. При публикуване на следващ коментар, може всички предишни записи да се заключват или на ниво интерфейс да се забрани опцията (според възможностите на БД)... или нещо в този дух.

Няколко екстрички да се радва народа:
- опция ‘превю’ на коментара. Преди да блеснеш в интернет пространството е удобно първо да хвърлиш едно око на творението си. Спестява грешни линкове, грешни емотикони и тям подобни грешки.

- избор на емотикони при писане на коментари към снимки... голям фен съм на емотиконите какво да направя - това го броя за лична екстра

- някакъв вид известие към потребителя, че след като е написал коментар към дадена снимка има публикувани нови. Един вид удобен начин да следиш касаещи те мнения. Ако се заформи дискусия или пък имаш въпроси, не пропускаш отговори, нито се налага редовно да щракаш и проверяваш по хисторито. Отделно на ръка цифрата за посещения на снимката няма излишно да се увеличава. Ако е много бачкането да се направи – може да се известява само при директно използване на твой коментар.

Не че се уморих, но вече отдавна не виждам началото на поста си и ми е трудно да следвам нишката (като няма превю :P).
Admin прости ми
пс. бе що емотикона се пльосва най-отдолу на поста не където е курсора ... баси копи-пастето ще падне
Я няма 'редкация' .... тцтцтц пак ще бера срам
'Що не кажеш къде си админ, та да дойда да ме погърчиш малко?
Еййй неблагодарно племе ти до първото изречения ли спря?!?
Племе, а? Тези край теб ли?
Хубаво си лафим, но идеята беше друга. Ще се радвам на мнението ти за предложенията

Редактирано от автора , 01.11.2006 19:22:39

Аз пък искам да мога да си трия всички снимки по всяко време
Ще си останеш незарадван (поне от мен). Жълти кретенуци не използвам, а всичко останало се оправя с лекота. Предпочитам да използвам акъла си, отколкото безкрайни превюта и редактори.
А какви са правилата за триенето на снимки – имам в един и същ конкурс, които мога да трия и такива които не мога? Има ли го някъде обяснено?

Редактирано от автора , 02.11.2006 10:41:17

Accept все пак не-оспамването на темата си е голяма радост, пък и винаги се радвам на мнения с използван акъл

Както и да е - надявам се и други да се включат в темата, било то за да кажат, че предложените неща са излишни
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола