За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Приключи фото конкурса на детски парти клуб "Ментов носорог" "Детство мое така си ми потребно"
Авторите участваха с рекорден брой снимки -1157
Вие определихте "Наградите на публиката"!
Първо място:
dechobek - "Другата страна на монетата"

Три втори места:
BOZO - "Кажи баба тенк Ю"

kolov - "Пастирчето"

MamaNaDvam - "Ивета в страната на чудесата"

Честито!
Наградите ще бъдат връчени на парти при откриване на фото изложба в детски парти клуб "Ментов носорог".
Жури ще определи специалната награда - тържество за рожден ден през 2007г. и участниците във фото изложбата след разглеждане на получените хартиени копия с размер 20х30см и производните му от фотографии с рейтинг от 16 и повече гласа.
МОЛЯ АВТОРИТЕ НА ТЕЗИ СНИМКИ (с рейтинг от 16 и повече гласа) ДА ИЗПРАТЯТ ХАРТИЕНИ КОПИЯ с размер 20/30 и производните му на АДРЕС:
ДЕТСКИ ПАРТИ КЛУБ "МЕНТОВ НОСОРОГ"
София
бул. "Петко Ю. Тодоров", бл. 4
В СРОК ДО: 10.12.2006г.
Хартиените копия може са предавате и на Plam - Пламен Ташев на срещите в четвъртък.
Успех!
Авторите участваха с рекорден брой снимки -1157
Вие определихте "Наградите на публиката"!
Първо място:
dechobek - "Другата страна на монетата"

Три втори места:
BOZO - "Кажи баба тенк Ю"

kolov - "Пастирчето"

MamaNaDvam - "Ивета в страната на чудесата"

Честито!
Наградите ще бъдат връчени на парти при откриване на фото изложба в детски парти клуб "Ментов носорог".
Жури ще определи специалната награда - тържество за рожден ден през 2007г. и участниците във фото изложбата след разглеждане на получените хартиени копия с размер 20х30см и производните му от фотографии с рейтинг от 16 и повече гласа.
МОЛЯ АВТОРИТЕ НА ТЕЗИ СНИМКИ (с рейтинг от 16 и повече гласа) ДА ИЗПРАТЯТ ХАРТИЕНИ КОПИЯ с размер 20/30 и производните му на АДРЕС:
София
Хартиените копия може са предавате и на Plam - Пламен Ташев на срещите в четвъртък.
Успех!
Редактирано от администратор , 09.01.2007 21:01:08
Честито!
Честито и от мен!

Честито

Честитоооо!Детство мое така си НИ потребно!

Chestito i ot men nazdrave na pobeditelite!!

честито!!!

Честито!!!!!!

Честито на спечелилите!!!

честито и от мен!

.. 4erpito!!

uff tazi sofia :)
chestito na pobeditelite ;)
chestito na pobeditelite ;)

admin:
Как е точният адрес, че от пощата ми върнаха плика, било непълен адрес!!!
Трябвало код за София, етажи, апартаменти, лице за получател!!!
Как е точният адрес, че от пощата ми върнаха плика, било непълен адрес!!!
Трябвало код за София, етажи, апартаменти, лице за получател!!!

нямам възможност да пращам снимките в момента - ако искате да пратя файл-а, а вие го принтирайте?
На всички наградени -ЧЕСТИТО :)

Изпращайте снимки, крайният срок наближава

Аз утре я нося при кмета.
София
София
Нали мога да занеса снимката на място в клуба ?
izpusnah sroka.. :(
i az :(
За да коментирате, моля, влезте в профила си!