Популярни снимки за

Всички снимки

ФОТОПЛЕНЕР 15-17.12 с Годлево(12 км от Банско) Оферта Записване

И за нас 16.12 - една нощувка в двойна стая - поръчали сме и сняг ;)
Моля отделете малко време да хвърлите поглед на програмата, бих искала да знам да ангажирам ли кмета на Добърско или не. Все пак кмет е човека, не можем да го разиграваме.
Скоро ходих натам и ви препоръчвам по пътя за Добърско да минете през с. Баня с 4 църкви - католическа, евангелистка , две християнски. Банско доколкото зная е с една църква.
На 12км преди Добърско е :)
И римската баня на която е кръстено селото .

Ако някой прояви повече интерес мога да го свържа с кметицата на с. Баня -изключително любезна и отзивчива жена!

И приятно изкарване от мен :)
да се пиша в резервите ако някои се откаже 1 двойна стая
Shte platq v chetvurtuk
Az ot dneska sam pod samnenie prodadoh cqlata tehnika i neznam dali 6e smognat da mi donesat novata ot USA do togava mnogo mi se idva no 6e vidim kvo 6e se polu4i
И аз съм кандидат за едно легло в 6-цата за 15-16 (или в двойка ако има някъде) ... в суматохата съм пропуснал да се запиша, а и отсъствах миналата седмица и не можах да дойда на Кмета
ei ceco moga da ti dam edno leglo pishi na maila,ako iskash nqmash qdove samo mi pishi na maila ;)
Стаите са заети и капарирани
Преговарям за места в съседна къща
Има ли някой, който да пътува с кола в петък от София за Годлево и да може и да иска да ме прибере при него? :)
Ще е проблем ли хората които пътуват на 16ти да ме изчакат макс до към 9:00 часа, че аз 15ти срещу 16ти съм нощна смяна и ако нямат възможност да ме сменят по рано си тръгвам от работата в 8:00..

Та проблем ли ще е да ме изчакате до към 9:00 часа ?

Редактирано от автора , 03.12.2006 21:23:14

Ние тръгваме от Сф в петък към 15-16 часа и имаме 2 места ако те устройва ...
Ами да. Устройва ме.Аз мога да дойда от Видин още преди обяд. Така че когато кажете. Щом има 2 места с Dare Devil ще се радваме да пътуваме заедно. Някакви координати да се разберем?
Ще е проблем ли хората които пътуват на 16ти да ме изчакат макс до към 9:00 часа, че аз 15ти срещу 16ти съм нощна смяна и ако нямат възможност да ме сменят по рано си тръгвам от работата в 8:00..

Та проблем ли ще е да ме изчакате до към 9:00 часа ?
И какво, няма ли повече свободни стаи
Жуже ти да не артиса ? Аз за сега съм сам ако не дойде една мацка. Ще ти се обадя ако има свободно легло при мен.
Lonely, предполагам че е проблем, въпреки, че е по-добре да не се мотаем много, защото денят къс

Тази седмица предстоят последни уговорки. Следи темата
Някой има ли едно място в колата от София до Годлево да вземе едно момиче ?
Ние сме двама, чакам tzvety
и Dare Devil да потвърдят че пътуват с нас,ако са намерили нещо друго може да качим някой (тръгваме на 15 към 15:00)
Колеги, да направим някаква уговорка за петък да се съберем някъде и да пътуваме заедно повече коли. Моля давайте предложения за късния следобяд 15-16 часа
ИМА СНЯГ НОСЕТЕ СКИ !!!
предлагам сборен пункт ОМV Бояна 15:30 ако някой има други предложения...?
Нали за хората които тръгват от София в Събота сутринта срещата е в 8:30 на Шел Драгичево ?
Lonelyр това беше моето предложение, но като гледам още никой нищо не е потвърдил
algaivel, еми аз до Годлево не знам как се стига за това съм ЗА среща на ШЕЛ - Драгичево.

Може да оставиш тел. за връзка или ми драсни на icq (в профила ми го има) да се уточним
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола