За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Има ли тук рейтинг на юзер? :)
рейтинг ли ти трябва, аз имам един втора ръка, няма много следи от употреба, като нов е, за два буркана туршийка може да го спазарим!
Абе к'о е туй рейтинг, бе? Ходих на пазара = никъде няма рейтинг... Викат ми: "Бай Хасан ше питаш = той сичко продава!", ама и той не го знаеше...
http://www.4coolpics.com/users.php
Класация по:
Брой снимки | Снимки в Избрано | Общо показвания | Общо гласове | Получени коментари | Направени коментари
участвалите във фото изложби имат отличителен знак
Изброените класации не носят привилегии.
Автори със снимки в "Избрано" могат да качват по-големи такива
Класация по:
Брой снимки | Снимки в Избрано | Общо показвания | Общо гласове | Получени коментари | Направени коментари
участвалите във фото изложби имат отличителен знак
Изброените класации не носят привилегии.
Автори със снимки в "Избрано" могат да качват по-големи такива
Редактирано от администратор , 21.11.2006 10:52:09
Ей мале само се смеете с мене :D
Благодаря, админ :)
Благодаря, админ :)
Толкова много глаголене за едно просто "Не"!?
Както админа казва, рейтинга на юзера е неговия отличителен знак, това значи според мен, че всеки който участва в изложби
и печели награди получава отличителен знак, а за тези които не участват в изложби, а имат хубави снимки, какво получават?
и печели награди получава отличителен знак, а за тези които не участват в изложби, а имат хубави снимки, какво получават?
получават удоволствието да прочетът коментарите, да се забавляват и най-вече да пийнат биричка... ако искаш награди - конкурси бол - участваш и печелиш.
Рейтинг къща не храни... древен мъдрец!
За да коментирате, моля, влезте в профила си!