Популярни снимки за

Всички снимки

Малко мненийца за Canon-ите и по-точно за...

Напоследък нещо се увлякох с Каноните, и от нелюбима марка ми станаха любима :) Избрах си Canon EOS 350D(Rebel XT) kit(18-55mm), искам да знам има ли недоволни от него, и защо и т.н. , също по-добър, по-лош, или е като Никон Д50?

Редактирано от администратор , 26.10.2007 12:08:42

ako ne ti pre4i 4e e baven - 300D e po-dobar
По-бавен в какъв смисъл? По-бавен фокус ли?
Щом се чудиш взимай го , няма да съжаляваш!
От китовия 18-55 не очаквай много!!
Айде, и да почерпиш
RE:mnogo lesno se zapra6ava ne ehermitiziran
И какво, значи Никона е по-добър..?
ако държиш на Канон си вземи едно 20D на старо - скоро предлагаха едно запазено тяло на добра цена
питай zgrync, той познава продавача
300 D по добър от 350 D в какво?
Погледни тук:
http://www.pbase.com/cameras/canon/eos_350d
http://www.pbase.com/cameras/canon/eos_300d

Разгледай МНОГО кадри!

И ако пак се съмнянаш се консултирай с Балевски
съмнявам се пак ,снимал съм и с двата и освен по удобният захват на 300д друго предимство няма ,а недостатъци много.
Моите уважения към Балевски но...
Колко кадри разгледа?
Аз, повече от 5000

Може да се погледне и тук
http://www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/page22.asp

Редактирано от администратор , 26.11.2006 21:16:18

aa ko she kajete za Canon 400D?
http://www.pbase.com/cameras/canon/eos_digital_rebel_xti

не чети ревюта а гледай снимки :)

Редактирано от администратор , 26.11.2006 21:44:19

Админ ти си разгледал 5000 аз съм направил толкова с тези апарати .

абе Никонци какво да ги правиш

хаиде наздраве
има една тънка разлика между 300 и 350д

300д е модел на повече от 3 години... или май станаха 4 вече.... нов не можеш намери, а 2нд хенд запазен под 40 000 кадър-а не знам да има...

Гафа преди да го удави неговия беше на 90 000 кадъра...

350д е модел на 1 година и малко... спокойно се намира нов, а 2нд хенд можеш намери и за 10 000 кадъра...

ако ще 300Д да има мъъничко по-добра картинка... лично аз се съмнявам от това дето съм виждал с 300д и 350Д.. предпочитам да взема по-малко амортизиран апарат

за захвата - снимал съм с 300Д, снимал съм с 350Д, снимал съм и с 20Д - е па 350Д ми ляга най-добре на ръката - захвата си е до човека... в БГ форумите е модно да го говорим това за недостатък, на запад изтъкват това като предимство.... лично аз предпочитам по-малкия захват на 350ката...

Момичета и момчета, имам 1 филм за фотографите на NGM. Та на този филм видях 1 Канон и 1 Лайка. Нали се сещате какъв беше остатъка - Никон. Не виждам тема за спор!
Accept прав си няма тема за спор които разбира на Канон се спира
Що се карате сега не моа разбера. Tо e ясно, че фотографите ползват Fuji
Айдеее, почна се
Отивам да гледам снимки на Fuji -та
Не очаквах такова развиване на темата !!! Е, все пак знайте - питам според качество на снимката, т.е. китовия обектив (защото само тяло и отделно обектив няма да си купувам - твърде скъпо...) да са хубави, също и по-голяма (но не и най-голяма) професионалност на фотоапарата :) (а, също да е по джоба) :) !!!

Редактирано от автора , 27.11.2006 19:37:57

Един съвет, без да ми се обиждаш
... първо прочети това:
http://photo-forum.net/ebook/page2.htm
... и след това си изясни нуждите, пък после кажи ;-)

Между другото, обектива ти е по-важен от тялото. Ако няма да сменяш обективи, вземи един ултра зуум Point and Shoot апарат (сапунерка на жаргон) и ще имаш по-добри резултати
Иначе ако можеш да се рабереш с някой да поснимаш малко с някой от апратите и да прецениш който ти е най-удобен. Повече зависи от фотографа. Със всякакви апарати съм виждал прекрасни снимки ... та даже и с GSM
Знам аз че обектива е по-важен от тялото, но и самото тяло е от значение :) Нямам аз възможност да снимам ни с единия, ни с другия! Снимал съм с Никон Д70, и май много голяма разлика м/у Д70 и Д50 няма.. Затова съм се спрял на Никона и тва е... Благодаря на всички!

Редактирано от автора , 27.11.2006 20:31:20

Докторе, ти не беше ли с Никон
Позволи ми хриди да не се съглася напълно с теб

снимах 2 години с ултразоом хипер мега супер дупер сапунер (разбирай Панасоник ФЗ10) - участвах в 3 изложби, спечелих 1 конкурс... и какво - шитнах го при първа възможност...с ДСЛР ( лично желание)

да оптиката е важна

МНОГО ВАЖНА

да се разбира НАИСТИНА МНОГО МНОГО ВАЖНА

но да ми сравняваш сапунера с ДСЛР пък било то и с китов обектив е меко казано несериозно

защо...
въпрос: С ПШ (поинт-шуут - демек сапунер) можеш ли да извадиш качествено копие на хартия формат над 20х30... мисля че не

въпрос: С ПШ можеш ли да снимаш астрофотография.. мисля че не

въпрос: с ПШ имаш ли такава динамика на снимката, че като снимаш от вкъщи с мерене на светлото (давам конкретен пример) да ти излезе хем навън добре експонирано хем завесите до прозореца с детайл а не черни... мисля че не

въпрос: с ПШ може ли да снимаш на високо ИСО - НЕ ОПРЕДЕЛЕНО!!!

въпрос: с ПШ можеш ли да имаш "опция за контрол" (демек възможност в даден момент да имаш $$ и да си вземеш качествена оптика...) .... НЕ ОПРЕДЕЛЕНО!

последен въпрос (за разведряване на напрежението)... с ПШ или с ДСЛР се чупят по-качествено орехи когато ти липсва чук... и аз така мисля. ;)

и без нацупени физиономии моля... всичко е казано с добро чувство...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола