Популярни снимки за

Всички снимки

Нагла кражба отново!!!!!!!!!!!!!!

Изпозвай WATER MARK или нещо подобно - вярно е че ще се вижда на снимката, но поне ще го виждат всички ;)
Още едни! Този път в BG
http://vicove.com/list_pic_open.php?id=8790&listtype=&catid=23

на всичко отгоре току-що им направих реклама...

Редактирано от администратор , 16.08.2005 08:36:04

Този сайт поне е български, няма ли да направите нещо???
Пак... Старата песен на нов глас...
Остава и като картинка за GSM да почнат....
ne davai idei...ei
Аз предлагам ако е възможно разбира се, върхо всяка снимка качена тук, автоматично да се появява някаква щампа, с името на сайта например?
Deltam
И аз намерих тази снимка - тук:
http://forum.abv.bg/cgi-bin/showprofile.pl?User=libkata&Number=2895&Board=foto&what=showpost&page=0&view=collapsed&mode=threaded&sb=5
Сложена е като снимка от профила, но според мен е неправилно
Нека, админа да сложи воден знак на всяка снимка която се качи на сайта(сървъра).Така ще се избегната подобни спекулации.
Нима всеки който иска да си свали нещо хоп и готово.
Аз самият се занимавам с графичен дизайн и всеки като мен може да влезе и да си издърпа каквото му хареса,а колекцията е голяма.
Ако ние не се пазим сами няма кой да ни пази.
С резулюцията която качваме при приличен лазарен принтер ще се бълват картички и каталози като за световно, да не говоря за GSM
Заставам зад jujata 100%.
Който иска снимки да плаща.
Ето давам ви идея който иска снимки от сайта да праща SMS, и чак тогава ще получи снимката.Хем ще се посъбере някой лев който може да се използва за различни цели за сайта и участниците в него.
Значи ние обикаляме къде ли не с камери в ръце, а те с едно кликване на мишката и готово това вече се продава или е сложено на някой сайт.
Jujata, не можеш да направиш нищо с руснаците, а с тези в България не си струва да се занимаваш според мен.
Имах подобен случай с дизайн и отговора беще, че е достатъчно да има 30% процента изменение и вече е ДРУГО а не твое!
Ако всяка качена снимка имаше воден знак или нещо което да показва името на сайта би било добре за всички тук !!!
Подкрепяме jujata, но за съжаление това е всичко което можем да направим !!!
ето я и тук
http://forum.abv.bg/cgi-bin/showpost.pl?Board=sex&Number=122849&page=7&view=collapsed&mode=flat&sb=5
поне темата на форума където са я качили да бе6е интересна
P.S. между другото има я и в други теми на форума, но го забелязах по късно
А какво да кажем, когато някой от нас краде? Какво да каже цялата измамена аудитория???

Редактирано от автора , 14.03.2006 12:26:52

Аз лично не разбирам повода за кражби на снимки слид като не се продават чрез сайта какъв е смисъла ?
Може би за слава или тщеславие, по-скоро!
Само искам да спомена че снимката с тиквите е качена в webshots октомври, 2003 год.!!! без коментар
Интересно, без коментари и от всички останали съфорумци?!
щот не сме от варна, страх на да не ни бийти :Р
че за какво да ви бием?
Какво става, пак изтървах
Козмо, пак не си в час
Ами те някои работи бързо се потулват, зависи за кого се отнасят
balevsky she me svetne v mentoviq
Лина, не скърби! Както се казва "истината, рано или късно, излиза наяве".
balevski тя истината излезе наяве, но никой не разбра
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола